Evenimentul de inaugurare al noului Ergoline Studio de Bronzare, Decebal nr.2

Evenimentul de inaugurare al noului Ergoline Studio de Bronzare, Decebal nr.2.

Joi, 29 martie, 2012

Evenimentul de inaugurare al noului Ergoline Studio de Bronzare a fost prilej pentru cei 50 de invitati de seama sa petreaca o seara intr-o atmosfera chic, cu muzica buna si gustari dulci italiene. Printre invitati s-au numarat Nico si fiica ei, designerul Cosmina Englizian, Bianca Ionita, Denisa Nechifor, Nicoleta Vascan, Ema Zeicescu, Monica Rosu, Marian Dragulescu, Alexandru Bar, Gina Maican, Roxana Nemes si Radu Groza, Bogdan Fraedrich, Mircea Stoian, Nadine, Olivia Paunescu, Maria Burnea, Andrei Nourescu,  Roxana Iliescu, Lally, Alex Radulescu.

Evenimentului i s-a alaturat medicul specialist Catrinel Popescu (Dermatolog – Spital Elias) care a impartasit viziunea medicala asupra bronzului la solar; Badsi – dealerul nr. 1 Nissan din Romania, Glamour Centre Remodelare, Glamour Salon Expert, Cosmina Englizian, ISiciliani si MaluWilz Romania.

Dupa 8 ani de experienta in Dorobanti, Ergoline isi intampina acum clientii cu un nou studio, intr-o noua locatie, Decebal nr.2.

In anul 2000, marca Ergoline s-a extins in piata de profil din Romania iar in anul 2003 s-a deschis studioul Ergoline care este precursorul traditiei germane.

Un aspect important al produselor Ergoline este ergonomia, care asigura un confort maxim pentru sedintele de bronzare.

Solariile sunt permanent echipate cu tehnologie de varf in materie de bronzare si au fost concepute in stransa colaborare cu specialistii dermatologi.

Iubitorii bronzului pot avea incredere deplina in calitatea Ergoline si pot beneficia de consultanta de specialitate a echipei. In functie de tipul de piele, te poti bronza in una din cabinele disponibile la studio.

Maria Calinescu
Event Producer

Tel: +40-731.13.42.53
Mail: contact@mariacalinescu.eu