Evenimentul Country Focus : Martie in Israel a reunit peste 50 de invitati, directori generali, manageri si antreprenori, interesati sa colaboreze cu firme israeliene

Country Focus : Martie in Israel a reunit peste 50 de invitati, directori generali, manageri si antreprenori, interesati sa colaboreze cu firme israeliene, precum si reprezentanti ai Ambasadei Israelului in Romania.

Cuvantul de deschidere a apartinut Ambasadorului Israelului in Romania, Dan Ben Eliezer. « Sunt un ambasador relativ nou in Romania. Sunt aici de sase luni si pot sa spun ca relatiile dintre tarile noastre sunt excelente », a declarat Dan Ben-Eliezer. Vorbind despre cooperarea economica dintre Israel si Romania, Ambasadorul Israelului a afirmat ca Romania este perceputa ca partener strategic al Israelului : « Anvergura comertului dintre Romania si Israel in 2010, in cifre, este de 427 milioane de dolari (…) Investitia Israelului in Romania este de 3 miliarde de dolari (…)».

Au aprofundat subiectul relatiilor economice si culturale romano-israeliene dna. Arezoo Hersel,  secretar pe probleme de politica, cultura si presa si dna. Yifat Inbar, atasatul economic si comercial al Ambasadei Israelului la Bucuresti. La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai WolfTheiss si Asociatii, GDF Suez, KPMG Romania, Afi Palace Cotroceni Mall, JW Marriott Grand Hotel, Baumeister, Leroy Merlin, Cumpana, Uniway, Alico, Remax Magnum, Contact Telecom si multi altii.

Country Focus : Martie in Israel face parte dintr-o serie de evenimente de afaceri organizate in parteneriat cu ambasadele prezente in Romania si concepute ca o platforma de dialog intre oamenii de afaceri straini si antreprenorii romani.

Marketing Tactics multumeste pe aceasta cale partenerilor sai care au contribuit la succesul evenimentului Country Focus : Martie in Israel: Ambasada Israelului in Romania, Wolf Theiss si Asociatii, Babylon Consult Traduceri si Interpretariat, Brandfest si On Holiday.

Fondata in anul 2010, firma Marketing Tactics ofera servicii de consultanta in marketing si organizare de evenimente.