Evenimentele importante din tara s-au adunat pe www.vinsieu.ro

Acolo aflati tot ce se intampla, unde puteti  merge, cum va puteti petrece timpul liber in cele mai importante orase din tara. Portalul vinsieu.ro este simplu de utilizat si la indemana tuturor celor impatimiti de evenimente. Utilizatorii trebuie doar sa intre pe vinsieu.ro si pot afla tot ce se intampla in tara. Portalul structuraza evenimentele in 12 categorii: Conferinte si Seminarii, Festivaluri, Targuri, Cluburi si Discoteci, Petreceri, Expozitii si Lansari de carte, Jocuri si Concursuri , Inaugurari , Sport si Excursii, Muzica si Concerte, Spectacole si Filme porecum si Alte Evenimente. Pe langa alegerea pe categorii, utilizatorii mai au posibilitatea sa isi selecteze si zonele de interes astfel incat sa ajunga mult mai usor acolo unde isi doresc.
Toti cei interesati pot deveni membri activi ai site-ului, pot posta evenimente si isi pot invita prietenii, prin creearea simpla a unui cont pe vinsieu.ro. Vizitand acuma www.vinsieu.ro puteti sa va inscrieti in tombola verii: “Un iPhone pentru tine”
Ce se intampla, unde si cand. Acestea sunt intrebarile la care cei care nu pot sta in casa pot gasi raspunsul repede si usor. 
Vino si tu pe vinsieu.ro”logo mare vectorial_pe albastru