Eveniment pentru copii si parinti- Instrumente pentru o viata sanatoasa!

Trusa pentru Parinti va invita sambata, 26 noiembrie 2011, incepand cu ora 11, la RIN GRAND HOTEL, restaurant STARS,  la un eveniment dedicat intregii familii: „Joaca cu picaturile de apa-importanta apei in organism”.

Evenimentul se va desfasura pe doua zone ale locatiei: una dedicata parintilor si cadrelor didactice si o zona dedicata copiilor.

Parintii vor afla lucruri necesare pentru cresterea si educarea copiilor direct de la specialisti:

– Dr. Ingrid Balan, Medic Specialist Pediatru Centrul Medical Medsana, va vorbi despre hidratarea la copii;

– Dr. Anamaria Iulian, MD, specialist nutritie si psihoterapeut, va vorbi despre problemele de greutate la copii, cauze si importanta apei in diete. Avand in vedere multipla specializare a Doamnei Doctor, problematica va fi abordata atat din perspectiva medicala, cat si psihologica;

– Conf. Dr. Catalin Popescu, Medic Primar Dermato-Venerologie, Centrul Medical Medsana si Dr. Raluca Popescu, Medic Primar Dermato-Venerologie, Centrul Medical Medsana vor vorbi despre afectiuni cutanate favorizate de sezonul rece si Infectii cutanate frecvente la copii;

– Cristian Bragau-Specialist marketing industria de imbuteliere a apei, va vorbi despre Tipuri de apa in comert, diferente.

Discutia va fi interactiva, iar moderatorul evenimentului va intermedia legatura dintre specialisti si invitatii din sala. Asadar, medicii vor raspunde intrebarilor adresate de parinti in functie de tipul de intrebare si de specialitate.

In tot acest timp, copiii se vor distra si vor bea apa plata, pentru ei se vor desfasura ateliere de creatie (hand made, confectionare de felicitari de Craciun), oferite de Asociatia M.A.M.E., jocuri interactive si dinamice .

Evenimentul este organizat de Trusa pentru Parinti in parteneriat cu International Education Bridge si se inscrie in Campania „Instrumente pentru o viata sanatoasa!”.

Parteneri: Devin,  Centrul Medical Medsana, Rin Grand Hotel, Asociatia M.A.M.E., Fundatia pentru Tratamentul Obezitatii.

Mai multe detalii pe www.trusapentruparinti.ro