EVENIMENT LANSARE SI PROMOVARE STRUCTURA DE ECONOMIE SOCIALA VULCANIZARE SI SERVICII DE VANZARE SI DEPOZITARE ANVELOPE

 

 

Logo Q.T.

10 decembrie 2015   Casa Nasului str.Cetatuia nr.12, sect.6, ora 19:00

SC TYREPRO SRL cu sediul în Comuna Clinceni, Soseaua de Centura Bucuresti – Giurgiu, nr.1, judet Ilfov, J23/1783/28.05.2015, este structura de economie sociala infiintata in cadrul proiectului Start-up Economie Sociala, ID 148698, proiect confinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6: „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale”, Contract POSDRU/173/6.1/S/148698.

Tyrepro SRL doreste sa prezinte opiniei publice si participantilor invitati la eveniment obiectivele proiectului structurii de economie sociala, care cuprinde o vulcanizare moderna cu dotari performante, deschisa intr-o zona in care aceste servicii sunt absolut necesare, ne-exploatata suficient – Soseaua de Centura Bucuresti-Giurgiu. Un alt obiectiv al acestui proiect este implementarea conceptului de „confort garaj” sau depozitarea corecta a setului de pneuri, inclusiv jante. Partea esentiala a acestui proiect o constituie angajarea persoanelor aflate in situatii de risc si excluziune sociala, oportunitatile prezente, atat pentru angajator cat si pentru angajat, dar mai ales importanta  integrarii acestora in societate. In acest sens s-au facut deja angajari.

Proiectul este implementat de catre Asociatia Culturala Romania In Lume, impreuna cu partenerii implicati, Immigrant Institute – Goteborg – Suedia, Asociatia Culturala a Etniilor din Delta Dunarii, Asociatia Ecovivere, Asociatia pentru Educatie si Civism, Asociatia Human Links, Fundatia Avatar, Asociatia The Four Hundred, Asociatia Avampost AG, Asociatia Romana pentru Dezvoltare si Cooperare Europeana (ARDCE)

Pentru detalii:

Radu Epure – Manager   Intreprindere Sociala

e-mail: radu.epure@hotmail.com