EVENIMENT LANSARE SI PROMOVARE ATELIER PRODUCTIE COSMETICE BIO STRUCTURA DE ECONOMIE SOCIALA

Logo V Bio

17 decembrie 2015 ora 19:00   Restaurant Virajul Trei ,Sos. Alexandriei, nr. 2, comuna Cornetu, jud. Ilfov 

SC VLAMION OIL SRL cu sediul in comuna Sangeru, judet Prahova,  punct de lucru: Soseaua de CenturaBucuresti-Giurgiu, nr. 1, J29/770/2015, este structura de economie sociala infiintata in cadrul proiectului Start-up Economie Sociala, ID 148698, proiect confinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara6: „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale”, Contract POSDRU/173/6.1/S/148698.

S.C. VLAMION OIL SRL doreste sa prezinte opiniei publice si participantilor invitati la eveniment obiectivele proiectului structurii de economie sociala, care cuprinde un amplu proiect de fabricatie a produselor cosmetice BIO (creme, lotiuni, sapun si ape florale). Ingredientele folosite in procesul de productie vor fi in totalitate naturale, obtinute pe plantatiile proprii, unele fiind achizitionate de la terti furnizori.

De ce bio? Pentru ca din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit plantele pentru a-si trata sanatatea sau frumusetea. Interesul pentru intoarcerea la natural, este in crestere. Oameni sunt interesati sa-si schimbe modul de viata, sa traiasca mai natural si sa cunoasca provenienta ingredientelor produselor pe care le folosesc. Cosmeticele BIO se adreseaza acelui segment de consumatori care cunosc beneficiile si le folosesc in exclusivitate, dar si celor care sunt dispusi sa incerce un produs nou, natural.

O parte importanta a acestui proiect o constituie angajarea persoanelor aflate in situatii de risc si excluziune sociala, oportunitatile prezente, atat pentru angajator cat si pentru angajat, dar mai ales importanta  integrarii acestora in societate. In acest sens s-au facut deja angajari.

Proiectul este implementat de catre Asociatia CulturalaRomania In Lume, impreunacu partenerii implicati Immigrant Institute – Goteborg-Suedia, Asociatia Culturalaa Etniilor din Delta Dunarii, Asociatia Ecovivere, Asociatia pentru Educatie si Civism, Asociatia Human Links, Fundatia Avatar, Asociatia The Four Hundred, Asociatia Avanpost AG, Asociatia Romanapentru Dezvoltare si Cooperare Europeana(ARDCE).

Pentru detalii:

Dorina DUMITRU

Manager Intreprindere Sociala„ ATELIER PRODUCTIE COSMETICE BIO”

e-mail: vlamion.oil.srl@gmail.com