Eveniment cultural 16.12.2011 – CISPER Buc – ante

               București, 12.12.2011

 

Eveniment cultural

„Ziua minorităţilor din România”

 

               În luna septembrie 2010 a fost demarat proiectul  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu o perioadă de implementare de 36 de luni.

          Proiectul este implementat de către Asociaţia Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociaţia  DIVERS Târgu Mureş, Agenţia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate Bucureşti şi Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.   

                Unitatea culturală a Centrului de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă (CISPER) București-Ilfov organizează în data de 16 decembrie 2011  la sediul din str. Drăguşin Deleanu, nr. 1 A, sect. 2 Bucureşti, un eveniment cultural denumit „Ziua minorităţilor din România”.

          Ȋn cadrul acestui eveniment, se va organiza o masă rotundă, la care vor fi invitaţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi centrale.

          Obiectivul principal îl reprezintă problematica minorităţilor naţionale din România, în special problematica  minorităţilor rome.

                De asemenea, se va organiza o expoziţie de fotografii, în care se vor prezenta costumele tradiţionale ale minorităţilor din Romania.

 

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                                                        CISPER București Ilfov     

Telefon: 0258/811170                                                              Responsabil PR                                  

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro                                     Ionuţ Tîrnăcop

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com                           Telefon: 021 2400838

                                                                                                  E-mail: cisperbucurestipr@yahoo.com