Eveniment cu specific britanic organizat pentru a susține proiectul 023: Training pentru toți educatorii din România

GBGP

Sâmbătă, 25 iunie, peste 100 de copii È™i părinÈ›i au ales să petreacă o după-amiază veselă È™i colorată în cadrul unui eveniment cu specific britanic – Great British Garden Party), organizat în curtea grădiniÈ›ei ACORNS Nursery, din BucureÈ™ti. ÃŽmpreună au reuÈ™it să strângă 2335 lei, bani care vor fi redirecÈ›ionaÈ›i către proiectul de educaÈ›ie timpurie 023: Training pentru toÈ›i educatorii din România.

Evenimentul cu specific britanic organizat de către grădinița Acorns Nursery a fost dedicat familiei, având drept temă sărbătorirea celor 90 de ani împliniți de Regina Elisabeta a II – a. Au fost pregătite activități speciale pentru copiii și părinții de toate vârstele, participanții au putut cumpăra cărți pentru copii de la Usborne, înghețată de la Mașina cu Înghețată,  au degustat dulciuri fără zahăr de la Delicios de la Anita și bere cu specific britanic oferită de The Craft Beer and Home Brew Store. De asemenea, s-au bucurat să concureze pentru medaliile Acorns Champion, au cumpărat bilete la tombola organizată special cu această ocazie și nu în ultimul rând au savurat un autentic prânz britanic. Banii strânși au fost colectați din vânzarea biletelor de intrare la eveniment, din vânzarea biletelor unei tombole cu premii oferite de sponsorii evenimentului și din diverse activități din cadrul Great British Garden Party. Un eveniment distractiv și dinamic, care adună în jurul său comunitatea britancă, un eveniment aflat deja la a 4 a ediție, care în acest an sprijină nevoile educatorilor din România și implicit ale copiilor, prin alăturarea sa proiectului „023 Training pentru toți educatorii din România”. Evenimentul a fost susținut de British Romanian Chamber of Commerce, The Diplomat și Ambasada Marii Britanii în România, iar sponsorii care s-au alăturat cauzei susținute de Acorns în cadrul tombolei caritabile au fost Athenee Palace Hilton, The Beer Shop, London Tailors, The London Street Atelier, Cafe Plus, English Home, Maruca, Maya’s Amazing Bookland, Edelweiss Center.

Despre Acorns Nursery Str. Popa Soare, Nr. 63, Sector 2, București Tel: +40 722 476 581, +40 788 418 186 www.acorns.ro Având la bază valori precum Grija, Responsabilitatea și Identitatea, ACORNS Nursery a creat în cei peste 10 ani de activitate o platformă de servicii integrate de educație preșcolară dedicată copilului, educatorului, părintelui și comunității.

 

Persoana de contact

Corina Costinas

0720.018.710