Eveniment Auto Iasi – A III- a intalnire regionala din Moldova

www.LoganClubIasi.ro
Eveniment Auto Iasi
A III- a intalnire regionala din Moldova a membrilor Logan Club
15 martie 2009

Duminică, 15 martie 2009, orele 11. la intrarea în galeriile Carrefour din Complexul Comercial Era Shopping Park, va avea loc a-III-a întâlnire regională din Moldova a membrilor Logan Club. La această întâlnire vor fi prezenţi peste 50 de posesori de autoturisme stoc marca Logan dar şi membrii diviziei Furious Racing Team.

Cei care ne vor onora cu prezenţa la acest eveniment, dar şi cei care vor veni pur şi simplu la cumpărături sau in alte scopuri vor putea admira cele 5 autoturisme marca Logan modificate care vor fi amplasate chiar în incinta centrului comercial in intervalul orar 09. -20.

Comunitatea Logan Club Iasi a luat fiinta in decembrie 2007 numarand pana in prezent peste 100 de membri activi, 400 de membri pe forum si peste 100 de intalniri desfasurate in Iasi pe esplanada Palatului Culturii.

Datorită unui număr semnificativ de membrii prezenti săptămânal la întâlnirile de pe esplanada Palatului Culturii, locurile de parcare au devenit insuficiente, fapt pentru care reprezentanţii comunităţii Logan Club Iaşi au solicitat sprijinul proprietarilor Era Shopping Park. Aceştia şi-au arătat interesul în sprijinirea şi promovarea acestei comunităţi, astfel Logan Club Iaşi a primit la dispoziţie un segment de parcare pentru întâlnirile săptămânale (în fiecare miercuri la orele 20. şi duminica la orele 15. ). Cine este dispus să evadeze din monotonia săptămânală, este invitatul nostru sa ni se alature în acest club prietenos ce isi desfasoara activitatea sub deviza: “Aici toti suntem prieteni !”, ocazie cu care inevitabil vom socializa, legând prietenii de lungă durată, ne vom imbunatati confortul si ridica gradul de siguranta al autoturismelor personale.De cele mai multe ori la aceste întîlniri participă şi familiile noaste, media de vârstă a membrilor Logan Club încadrându-se între 20 şi 55 de ani, iar la intalnirile saptamanale numarandu-se cel putin 20-25 de membri indiferent de conditiile meteo.

Prin prezentul eveniment, dorim să promovăm existenţa comunităţii Logan Club Iasi, posibilităţile de exploatare, de creştere a performanţelor, îmbunătăţiri generale ale acestora, dar foarte important mediatizarea noii locaţii de întâlnire a membrilor clubului.

Schimbarea locaţiei clubului si poziţionarea acesteia într-o zona traficata reprezintă un nou avantaj pe care cu siguranţă îl vom exploata, putând fi mai aproape de alţi iubitori de astfel de autoturisme si viitori membri.

Prin prezenta va rugam sa aveti amabilitatea de a participa si dvs la acest eveniment si de a ne intinde o mana in promovarea comunitatii Logan Club Iasi. Va rugam sa nu interpretati aceasta actiune ca fiind reclama mascata pentru autoturismele Dacia Logan, noi dorim sa promovam comunitatea, clubul si activitatile noastre, iar in cazul acestui eveniment Era Park este gazda noastra si ne permite accesul in parcarea lor.

Va multumim anticipat pentru intelegere, prezenta la eveniment si sprijinul acordat in promovarea acestuia.

Cu stima
Socol ionut
Presedinte Logan Club Iasi
0761 603 496