Evadeaza si tu din camerele de la Cryptex

Cryptex este unul dintre cei care iti ofera astazi cel mai inedit joc care a captivat atentia tuturor celor care sunt dornici de distractie si au simtul aventurii. Doua camere room escape te asteapta la Cryptex, ” Anonymous – we are legion” si “Casa Conspirativa” fiind intesate cu indicii pentru a te ajuta sa dezlegi misterul si sa iesi invingator din camerele incuiate. Cauta ultima cheita si demonstreaza tuturor ca esti un adevarat expert in a fi cu un pas inaintea povestii din camerele room escape Cryptex!

Incearca sa evadezi din Cryptex

Acum poti intra pe www.cryptex.ro sa afli mai multe detalii despre escape rooms din Bucuresti. De luni pana duminica, Cryptex te asteapta pentru a te ajuta sa iti petreci timpul alaturi de cea mai mare gasca de exploratori care vor cauta cu atentie cele mai mici indicii pentru a deschide cufere sau dulapioare cu cifru, insa nicio incuitoare nu se va lasa usor descuiata. Cryptex te va introduce in cateva povesti ale celor doua camere escape room ajutandu-te sa iti descoperi adevaratele capacitati intelectuale! Si, nu chiar nu este vorba de noroc pentru a deschide ultima usa, intregul sistem al jocului facut de cei de la Cryptex fiind realizat pe etape, rezolvarea fiecareia fiind primordiala pentru a iesi triumfatori din escape room in 60 de minute!

Escape rooms la Cryptex

Cryptex iti pune la dispozitie doua camere, doua povesti diferite, doua mistere care asteapta sa fie deslusite. Viata monitorizata a unui renumit hacker si cautarea unuia dintre cei mai inteligenti profesori in arta numerelor si a simbolurilor te atrag intr-un joc plin de farmec si suspans de care te vei indragosti din prima! Tu ce vei alege? Intra pe site-ul celor de la Cryptex si fa rezervare daca vrei sa fii prieten cu renumitul hacker sau vrei sa il ajuti pe profesorul numerolog sa evadeze din Casa Conspirativa?