EUROPAfest 2017 lanseaza „Internship in organizare de evenimente”

 

jmEvents, organizator al festivalului international EUROPAfest si al altor evenimente de prestigiu, lanseaza Internship in organizare de evenimente, program bazat pe principiul „inveti facand”, organizat pentrual 5-lea an consecutiv in R

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti CV-ul (format Europass) impreuna cu o scrisoare de intentie (max. o pagina) la europafest.internship@gmail.com pana la data de 15 decembrie 2016. Persoanele selectate vor participa la un interviu si la o proba practica. Mai multe detalii despre internship se gasesc pe site-ul organizatorilor http://jmevents.ro/evenimente/proiecte-tineret si pe pagina de facebook a festivalului.

 

Se cauta 4-5 tineri care isi doresc cu adevarat sa inteleaga domeniul organizarii de evenimente, sa se specializeze, sa isi imbogateasca nivelul profesional. Acestia vor fi inclusi in echipa EUROPAfest 2017 pentru a se familiariza cu intregul proces al planificarii si implementarii festivalului. Ei vor fi implicati activ in activitatile organizatiei, vor putea aduce valoare adaugata.

 

In functie de abilitati tinerii selectati vor fi implicati in unul sau mai multe sectoare de activitate si vor invata: comunicare online, web-surfing, research, promovare, jurnalism, tactici social media, marketing online, management cultural, management de proiect, managementul timpului, lucrul individual si in echipa, relatii publice, relationare cu artistii, logistica, secretariat, administrativ, set-up scena, prezentare scenica, organizare concerte etc.

 

Despre EUROPAfest

 foto Caffe festival

Festivalul EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic prezinta anual peste 40 de concerte de exceptie cu artisti din Europa, dar si invitati speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. In 2017 peste 300 muzicieni din 45 de tari vor evolua pe cele mai importante scene din Bucuresti si Sibiu, sali de concert traditionale, dar si spatii neconventionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei intregi lumi.

 

 

Informatii suplimentare:

0720.31.61.62 | office@jmEvents.ro |  www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest