EuroGsm lansează proiectul online Watch&Match despre telefoane mobile, aplicaţii şi alte informaţii utile

Cluj-Napoca, 12.04.2011. EuroGsm lansează proiectul online “Watch&Match”. Acesta este dedicat prezentării video a telefoanelor mobile, aplicaţiilor şi funcţiilor acestora mai mult sau mai puţin cunoscute, precum şi a altor informaţii utile.

În contextul în care mulţi utilizatori de telefoane mobile nu cunosc, nu ştiu cum să folosească la maxim toate funcţiile şi aplicaţiile disponibile pe telefoanele lor mobile, EuroGsm îşi propune sa vină  în sprijinul acestora, oferindu-le un răspuns la întrebările lor.

Astfel, din 11.04.2011 EuroGsm demarează proiectul “Watch&Match”

http://www.youtube.com/user/watchandmatch. Proiectul este unul exclusiv online, are un conţinut informativ şi cuprinde mai multe materiale filmate cu şi despre telefoane mobile, primele 4 videouri fiind disponibile pe canalul Youtube cu acelaşi nume.

Prin intermediul acestor filmuleţe, EuroGsm doreşte să răspundă la întrebarea   “Cum să..?”,  oferind într-un mod prietenos, pe înţelesul tuturor posesorilor de telefoane mobile, informaţii referitoare la telefoanele şi aplicaţiile pe care aceştia le folosesc zi de zi.

Pentru început, pe canalul “Watch&Match” pot fi vizualizate 4 videouri în care sunt prezentate 4 funcţii ale telefoanelor Samsung Galaxy S, Nokia E5 şi Samsung Wave525, urmând să fie lansate noi materiale filmate cu informaţii la fel de interesante despre telefoanele mobile.

Filmările pentru primele videouri au fost realizate în magazinele EuroGsm. Ceea ce face acest proiect inedit este faptul că aplicaţiile şi funcţiile telefoanelor sunt prezentate chiar de către angajaţi EuroGsm, majoritatea acestora desfăşurându-şi activitatea în magazinele EuroGsm.

 

Videourile “Watch&Match” vor fi promovate în principal în mediul online, pe canalul Youtube dedicat, pe site-ul www.eurogsm.ro şi prin intermediul conturilor EuroGsm de pe principalele reţele sociale Facebook şi Twitter.

Proiectul “Watch&Match” se înscrie în noua strategie de comunicare EuroGsm, aceea de a fi mai aproape de utilizatorii de telefoane mobile, actuali sau potenţiali clienţi EuroGsm, prin oferirea unor informaţii utile şi practice, pe întelesul tuturor.

 

EuroGsm este retailer în domeniul telefoniei mobile şi partener strategic Orange România.          În magazinele EuroGsm sunt disponibile o gamă variată de telefoane şi accesorii precum              şi serviciile de telefonie mobilă ale operatorului Orange România. În prezent EuroGsm deţine o reţea de 115 magazine în peste 70 de oraşe ale ţării, cifra de afaceri înregistrată în 2009 fiind de 22 milioane euro. Experienta de peste 13 ani pe piaţa telecom din România şi spiritul inovativ caracteristic au contribuit la iniţierea în 2010 a unui amplu şi complex proces de schimbare a imaginii brandului EuroGsm şi a magazinelor proprii, proces  care este în curs de finalizare.

 

EuroGsm

Bd.Muncii nr.18, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-450 450, int. 110, persoană contact: Cristina Szabo – manager marketing
www.eurogsm.ro