EuroGsm lansează Gift Card-ul EuroGsm

Cluj-Napoca, 22.03.2011. EuroGsm lansează Gift Card-ul EuroGsm, un nou produs dedicat clienţilor săi, disponibil în reţeaua de magazine proprii, precum şi în magazinul online.

 

Noul produs este disponibil în trei variante cu valori predefinite de 300 lei, 100 lei sau 50 de lei  (TVA inclus) şi are o valabilitate de 6 luni de la achiziţie. Gift Card-ul EuroGsm poate fi valorificat de către posesorul lui în magazinele EuroGsm pentru cumpărarea de telefoane, laptopuri, genţi de laptop, accesorii, precum şi pentru serviciile de reîncărcare.

Cardul poate fi utilizat o singură dată, în schimbul lui neacordându-se rest.  În cazul în care valoarea produselor sau serviciilor achiziţionate depăşeşte valoarea Gift Card-ului, diferenţa este achitată de către posesorul cardului.  De asemenea un client care deţine mai multe Gift Card-uri EuroGsm poate utiliza în mod cumulat valorile acestora la o singură achiziţie. Produsul este disponibil în reţeaua de magazine EuroGsm, precum şi shopul online.

Conform Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Gift_card, acest tip de card se bucură de un real succes pe plan internaţional, în 2006 fiiind al doilea tip de cadou oferit cel mai frecvent  de către consumatori, fiind totodată cel mai dorit cadou de către femei, respectv al treilea tip de cadou preferat de către bărbaţi.

Acest aspect este relevat şi de volumul vânzărilor înregistrate la acest tip de card: 1,8 miliarde de dolari în Canada (2006), aproximativ 3 miliarde lire sterline în Marea Britanie (2009), în timp ce în Statele Unite în 2006 s-au cheltuit aproximativ 80 de miliarde de dolari pentru gift card-uri.

EuroGsm lanseaza acest tip de produs – Gift Card-ul EuroGsm –  în reÅ£eaua proprie de magazine în scopul de a diversifica categoriile de produse ÅŸi servicii oferite. Gift Card-ul EuroGsm, alături de alte produse/ servicii care vor fi lansate în acest an, se înscriu în strategiile EuroGsm privind fidelizarea clienÅ£ilor actuali ÅŸi atragerea de noi clienÅ£i prin diversificarea produselor ÅŸi serviciilor oferite.

 

EuroGsm este retailer în domeniul telefoniei mobile şi partener strategic Orange România. În magazinele EuroGsm sunt disponibile o gamă variată de telefoane şi accesorii precum şi serviciile de telefonie mobilă ale operatorului Orange România. În prezent EuroGsm deţine o reţea de 115 magazine în peste 70 de oraşe ale ţării, cifra de afaceri înregistrată în 2009 fiind de 22 milioane euro. Experienta de peste 13  ani pe piaţa telecom din România şi spiritul inovativ caracteristic au contribuit la iniţiera în 2010 a unui amplu şi complex proces de schimbare a imaginii brandului EuroGsm şi a magazinelor proprii, proces  care este în curs de finalizare.

 

EuroGsm

Bd.Muncii nr.18, Cluj-Napoca

Telefon: 0264-450 450, int. 110, persoană contact: Cristina Szabo – manager marketing
www.eurogsm.ro