EUROCOR revolutioneaza sistemul de studiu prin corespondenta gratie Internetului!

Pentru prima data in Romania, EUROCOR imbina metoda clasica a invatamantului prin corespondenta cu avantajele e-learning! Oricine are acum posibilitatea sa se pregateasca rapid pentru o noua profesie sau specializare! La EUROCOR gasesti peste 70 de cursuri de specializare profesionala, limbi straine si calculatoare, ce pot fi invatate folosind aceasta metoda noua si rapida de instruire a adultilor.

Pentru majoritatea oamenilor, timpul alocat studiului este, astazi, limitat datorita job-urilor tot mai complexe si solicitante, cautarii unui loc de munca sau proiectelor grele facute in speranta unei avansari, la care se mai adauga si timpul acordat obligatiilor familiale sau vietii personale.
EUROCOR a gasit solutia cea mai potrivita pentru a veni in intampinarea nevoilor actuale! In afara de metoda clasica, prin posta, cursantii beneficiaza acum de serviciul GRATUIT temeOnline, disponibil pe www.eurocor.ro. Cursantul trimite profesorului temele rezolvate si primeste foarte repede un raspuns de la acesta; comunicarea se realizeaza rapid, simplu si usor, prin intermediul internetului. Completand formularele de teme direct pe calculator si scutind drumurile pana la posta, cursantul economiseste un timp pretios si se poate dedica mai mult studiului propriu-zis. De asemenea, el economiseste bani, evitand plata taxelor postale. In plus, are la dispozitie si alte facilitati:
• Plata ONLINE: Cursurile pot fi platite stand confortabil in fata calculatorului.
• Teste de AUTOEVALUARE: Vizitatorii site-ul EUROCOR isi pot testa rapid nivelul de cunostinte de limbi straine.
• statusCONT: Informatii actualizate despre stadiul trimiterii pachetelor de curs si situatia financiara.
• FORUM: Poti afla opiniile celorlalti cursanti despre cursuri sau alte subiecte de actualitate.
• LECTIE DEMO – ONLINE: Pentru persoanele care vor sa se convinga cat de simpla, accesibila si eficienta este metoda de studiu EUROCOR, cursurile dispun de LECTII DEMONSTRATIVE, ce pot fi descarcate GRATUIT de pe site-ul Institutului

Acum te poti bucura de avantajele serviciilor online! Înveţi rapid o profesie de viitor! Economiseşti bani: nu mai plăteşti taxele poştale, nu plăteşti evaluarea nivelului de cunoştinţe de limbi străine, iar lectia demonstrativa este gratuita. Mai mult! Te vei pregati eficient primind rapid temele tale corectate, datorita comunicarii online.

In plus, ofertele toamnei includ pana la 25% reduceri permanente si cadouri garantate! De asemenea, pentru organizatiile care inscriu cel putin trei angajati se aplica o reducere de 25% / cursant.

* Pentru detalii vizitati site-ul www.eurocor.ro. Inscrierile se fac online.
** Pentru informatii si inscrieri telefonice contactati Departamentul Relatii Cursanti la 02133 225 33.

INSTITUTUL EUROCOR este filiala ŞCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENŢĂ cu sediul în Olanda, cea mai importantă şcoală europeană specializată în această formă de instruire la distanta, pentru adulti.

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin corespondenţă
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, BucureÅŸti
[telefon] 021-33.225.33
[fax] 021-33.225.30
[e-mail] marketing@eurocor.ro.
[web] www.eurocor.ro