Euro incheie saptamana in scadere fata de maximul anului

La sfarsitul unei saptamani agitate pe pietele financiare mondiale moneda nationala a inregistrat o apreciere firava in fata euro.

Astfel, cotatia valutara online a leului termina aceasta saptamana la un curs de 4.3585 lei/euro, valoare puternic influentata de intamplarile petrecute in aceste ultime zile: scaderea dobanzii de referinta atat de BNR cat si de BCE precum si de evolutia crizei din Grecia.

Mai multe detalii puteti gasi pe moneycenter.ro

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.

Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Selgros, Carrefour, catalog Metro, Real, Kaufland, Baumax, catalog Praktiker, Dedeman, Obi, etc.