Euristic Partner relanseaza www.euristic-partner.ro

Euristic Partner investeste continuu in dezvoltare si performanta, tocmai de aceea compania a trecut printr-un proces complex de rebranding, axat pe incredere si calitate. Website-ul companiei a devenit o platforma online prietenoasa si ergonomica, care ofera toate informatiile relevante clientilor, cu multa culoare si functionalitate.

 

Lansata pe piata din Romania in 2002, compania Euristic Partner ofera solutii complexe de customer service.  De-a lungul timpului echipa de specialisti a derulat proiecte importante pentru branduri de talie internationala precum: Orange, Nokia, The Gallup Organization Romania si multe altele. Aria de competenta a companiei Euristic Partner cuprinde: service telefonie mobila, Workforce Management si consultanta de customer service. Proiectele gestionate in peste 9 ani de activitate au implicat zeci de angajati, locatii moderne, tehnologie superioara, precum si parteneriate de succes cu Orange, IEX, Nokia Care si Expo Media.

 

Mai mult, pentru a imbunatati semnificativ experienta utilizatorului de telefoane mobile Nokia, pe intreaga durata de viata a modelului ales, Euristic Partner, in parteneriat cu Nokia Romania, a inaugurat primul Nokia Care din Europa, la Bucuresti. Este vorba despre concept store inovator, modern si spatios, ce asigura service premium pentru toate gamele de telefoane mobile Nokia, singurul loc ce ofera service in regim de garantie UE din Romania.

 

Echipa Nokia Care asigura:

  • servicii standard de reparatie Nokia de nivelul 1 si 2
  • service in regim de garantie UE (exclusiv in Romania)
  • service in afara regimului de garantie
  • servicii de reciclare a telefoanelor uzate
  • servicii moderne de suport, training si activare de noi aplicatii (harti, multimedia, messaging, jocuri etc.), precum si vanzare de accesorii Nokia.

Odata cu lansarea Nokia Care,  utilizatorii Nokia se pot bucura acum de multe promotii, de un showroom futurist, cu echipamente tehnice moderne, acces gratuit la Internet, cele mai noi accesorii Nokia, toate intr-un ambient prietenos si confortabil.

 

CONTACT MARKETING:

Cristina Cojocaru

Telefon: +40 21 411 44 20

Fax: +40 21 411 44 19

Email: cristina.cojocaru@euristic-partner.ro