Etelecom.ro devine distibuitor de echipamente Ramcom

Etelecom.ro, cel mai mare magazine online de telecomunicatii a semnat cu reprezentatul local al brandului Ramcom un contract de distributie.

“Introducerea permanenta de branduri noi în portofoliul de produse al magazinului este în acord cu strategia care ne-am fixat-o chiar de la începutul activitatii noastre. Vizam un obiectiv important cel de a deveni unul din principalii furnizori de echipamente de telecomunicatii pe piata romaneasca. Etelecom.ro reprezinta platforma noastra virtuala, un catalog online de produse unde cei interesati de acest domeniu pot achizitiona dupa buget produse care sa le satisfaca necesitătile privitoare la infrastructura de telecomunicatie sau IT.”- sustine Andreea Stefanescu, E-tail Sales Manager.magazin virtual

Echipamentele de telecomunicatie Ramcom se adreseaza in deosebi firmelor mici si mijlocii si ofera functii multiple la un pret destul de accesibil. Configuratia minima este disponibila in varianta 2/8, adica doua linii externe (Romtelecom, RDS sau GSM) si 8 interioare. In functie de necesitatile clientului sistemul de telecomunicatie poate fi configurat la o capacitate mai mare, European Telecom, firma care detine magazinul www.etelecom.ro, oferind si serviciile de instalare si intretinere a echipamentelor.

Pe piata romaneasca, pe acelasi segment Ramcom intra in concurenta cu brandul LG-Nortel, Panasonic, Siemens, branduri de altfel prezente si ele pe www.etelecom.ro.

Despre European Telecom
EUROPEAN TELECOM este o companie specializata in implementarea proiectelor de telecomunicatii avansate si a retelelor convergente de date. Consultant si Integrator de solutii telecom pe piata locala, European Telecom, a fost înfiintata in 2006 cu scopul de asi concentra activitatile pe doua planuri: corporatist, oferind atat servicii, cat ÅŸi echipamente de telecomunicaÅ£ii companiilor si e-commerce – punand la dispozitia sferei business un mod original si nou de a achizitiona produse din domeniu, un magazin virtual de profil – www.etelecom.ro. Misiune companiei este de a oferi la cele mai inalte standarde servicii complete, cat si produse de calitate din domeniul in care activeaza. Echipamentele din portofoliul European Telecom sunt produse de mari furnizori globali, lideri in segmentul telecomunicatiilor, iar serviciile European Telecom poarta garantia calitatii oferita de brandurile: Alcatel-Lucent, Avaya, LG-Nortel, Panasonic, Siemens.

Press Contact European Telecom:
Lidai Butnaru
PR Manager

European Teleocm
Tel/fax: +40 21 642.42.92/90
Premmy-cell: +40.745.103.834
e-mail: marketing@etelecom.ro
website: www.etelecom.ro
www.eurotelecom.ro
blog: www.etelecom.ro/blog/