Este Dezvaluit In Premiera de catre Tania Tita, autor si initiator al Programului Ghidul Tuturor Femeilor, Supranumita si “Balsamul de suflet pentru femei”: “Cum sa te Aliniezi cu Implinirea Personala, Gasirea Partenerului Ideal si Trairea unei Adevarate Povesti de Iubire si de Viata!”

Localitatea: Bucuresti

Site: www.ghidultuturorfemeilor.ro

Data: 12.11.2011

Contact: info@ghidultuturorfemeilor.ro

Este Dezvaluit In Premiera de catre Tania Tita, autor si initiator al Programului Ghidul Tuturor Femeilor, Supranumita si “Balsamul de suflet pentru femei”:

“Cum sa te Aliniezi cu Implinirea Personala, Gasirea Partenerului Ideal si Trairea unei Adevarate Povesti de Iubire si de Viata!”

 

In perioada in care Tania scria la cartea sa dedicata exclusiv femeilor, aceasta a conceput un chestionar pe care l-a adresat femeilor din toata tara referitor la care sunt cele mai mari nevoi, frustari si probleme pe care femeile le au, iar din cauza acestora nu-si pot trai adevarata viata. In urma acestui chestionar, Tania a identificat 10 mari intrebari la care femeile nu-si gasesc raspuns.

Cunoscand aceste raspunsuri, femeile vor putea deveni constiente de ce pana acum nu s-au trait la adevaratul potential, si vor respira usurate simtind cum li se ia piatra de pe inima pe care au purtat-o cu greu pana acum. Sfaturile pe care le vor primi sunt incredibil de puternice.

De asemenea, Tania a mai raspuns la inca 10 intrebari pe care ea considera ca o femeie ar trebui sa si le puna pentru a se alinea cu implinirea personala, gasirea partenerului ideal si trairea unei adevarate povesti de iubire si de viata. Cunoscand aceste raspunsuri, acestea vor scurta aproximativ 7 ani de cercertare personala, investitii si studiu in programe, carti, seminarii de dezvoltare personala, si In Sfarsit se vor elibera de constrangerile autoimpuse si impuse de societatea in care traim, care pana acum le-au tinut sa nu se bucure de implinirea vietii lor.

Uite cateva dintre intrebarile la care Tania raspunde:

  • De ce mi se intampla tocmai mie toate lucrurile negative?
  • Cu ce am gresit ca sa merit toate astea?
  • De ce nu ma mai iubeste?
  • De ce altii au si eu nu am?

Raspunsurile Taniei reprezinta un veritabil cadou, care va mangaia vietile tuturor femeilor deschise catre o viata implinita.

Pentru a descoperi aceste raspunsuri, click aici si inregistreaza-te in formularul din partea dreapta!

Inregistrandu-te mai primesti de asemenea si un BONUS Instantaneu GRATUIT Cartea Electronica Exclusiva: “Fericirea Are Chipul Tau”. Aliniere profunda instantanee cu fericirea, implinirea si iubirea de sine.

Special pentru Femei: pentru a o contacta pe Tania Tita, autoarea cartii “Ghidul Tuturor Femeilor – Care Vor Implinire Personala, Gasirea Partenerului Ideal si Trairea Unei Adevarate Povesti De Iubire si de Viata”, trimite un e-mail la info@ghidultuturorfemeilor.ro sau suna la 0753 428 900.  Site-ul ei este www.GhidulTuturorFemeilor.ro.

Lista completa cu cele 20 de intrebari care te vor ajuta sa te aliniezi cu implinirea vietii, iubirea si pacea din inima ta, o poti gasi aici.