ESET NOD32 Antivirus 4 primeste cel de-al 70-lea premiu VB100 din partea Virus Bulletin

ESET, liderul in protectia proactiva oferita impotriva amenintarilor informatice, a fost distins cu prestigiosul premiu “VB100“ oferit de catre Virus Bulletin – autoritatea de testare independenta din Marea Britanie. ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial de premii VB100, intre toti producatorii de solutii de securitate.

ESET NOD32 este antivirusul care a castigat cele mai multe trofee VB100, incepand cu anul 1998, anul lansarii acestor teste comparative. Din cele 72 de teste la care a fost supus antivirusul ESET NOD32, 70 au fost trecute cu succes. Astfel ESET NOD32 detine recordul mondial, urmat de Symantec, care a trecut cu brio 55 de teste VB100 si Avira, cu 50 de teste.

Virus Bulletin a apreciat la ESET NOD32 Antivirus 4 : performanta in detectia ÅŸi prevenirea infectarii PC-urilor cu virusi, interfata grafica atractiva si placuta in utilizare, ergonomia, nivel ridicat de optiuni de configurare.

Despre ESET

Fondat in 1992, ESET este un furnizor global de solutii de securitate pentru companii si consumatori. ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial in ceea ce priveste numarul de premii obtinute din partea Virus Bulletin. ESET NOD32 nu a ratat niciun vierme “In-the-Wild” sau virus, inca de la prima testare  Virus Bulletin, din 1998. In solutiile antivirus ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security si ESET Cybersecurity for Mac au incredere milioane de utilizatori de pe glob si sunt printer cele mai recomandate solutii de securitate din lume.

ESET a lansat noua generatie de solutii de securitate blazon, ESET Smart Security 5 si ESET NOD32 Antivirus 5, in septembrie 2011.

Compania are sedii centrale la nivel mondial in Bratislava (Slovenia), cu centre de distributie regionale in San Diego (SUA), Buenos Aires (Argentina), si Singapore. ESET detine centre de cercetare in Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Praga (Cehia), Krakow (Polonia), Montreal (Canada), Moscova (Rusia), si o retea extinsa de parteneri in 180 de tari.

Partener autorizat ESET Romania – Soft Tech Distribution SRL

Soft Tech Distribution SRL, din Bucuresti, prin intermediul magazinului online www.antivirusmag.ro  vine in intampinarea celor care doresc achizitionarea unei solutii de securitate antivirus dar si a altor softuri care asigura protejarea datelor.

Magazinul online www.antivirusmag.ro propune o oferta completa de solutii antivirus ESET (Nod32 sau Eset Smart Security):