Erbicidele reprezinta o solutie simpla si rapida pentru a obtine recolte bogate

erbicid-total

Buruienile sunt dusmanul cel mai aprig al oricarei culturi. In plus existenta lor devine un adevarart calvar pentru agricultori, caci acestea nu doar ca dauneaza culturilor, dar mai si transforma munca respectiva intr-o activitate anevoioasa. Ca solutie pentru indepartarea buruienilor sunt erbicidele, substante special concepute pentru a distruge acesti daunatori.

Erbicidele se caracterizeaza prin aceea ca ele distrug buruienile care acopera plantele si absorb toate substantele nutritive din sol, iar in ceea ce priveste recolta, erbicidele nu dauneaza cu nimic acesteia. Ba din contra, avand in vedere ca nu mai exista buruieni, culturile se pot dezvolta corespunzator, primind lumina soarelui si absorbind nutritienti.

Este evident ca dupa utilizarea erbicidelor este necesar sa treaca o perioada de timp inainte de recoltarea plantelor, insa acest lucru reprezinta o masura de asigurare astfel incat aceste substante sa nu se mai gaseasca pe suprafata plantelor si prin urmare sa nu fie consumate de om. Respectand aceasta regula simpla, care difera de la un tip de erbicid la altul, aceste substante nu provoaca reactii adverse si nu sunt daunatoare culturilor sau omului.

Pesticide-az.ro va pune la dispozitie o gama variata de erbicide care corespund mai multor tipuri de plante si care in acelasi timp pot fi utilizate atat pe terenurilemari cat si pentru cele mai mici. Cu alte cuvinte aceste erbicide pot fi personalizate dupa modul de lucru al fiecaruia.

Clasificarea erbicidelor

Erbicidele sunt de mai multe tipuri. Acest lucru se intampla datorita faptului ca anumite erbicide sunt utilizate in anumite perioade, iar alte erbicide in altele total diferite. Prin urmare, pentru a se asigura o utilizare corecta a erbicidelor este necesara cunoasterea acestora :

  • O prima categorie de erbicide sunt cele preemergente si cele postemergente. Primele trebuie aplicate cu prioritate atat inainte de rasarirea culturii, cat si inainte de rasarirea buruienilor. Insasi prin aplicarea acestora se reduce cantitatea de buruieni care va aparea in viitor. In ceea ce priveste erbicidele postemergente, acestea trebuie aplicate fie dupa rasarirea doar a buruienilor, fie dupa rasarirea si a plantelor. Aplicarea intr-o perioada sau alta difera in functie de tipul fiecarui erbicid.

  • Din alt punct de vedere se identifica erbicide sub forma de emulsii, erbicide sub forma de solutii, erbicide pulbere muiabila, erbicide sub forma de pastile fluide sau erbicide sub forma de granule sau microgranule. Diferente colosale intre aceste erbicide nu exista, ele fiind utilizate in functie de preferintele fiecarui agricultor si, de asemenea, in functie de modul sau de lucru.

Cele mai bune erbicide se gasesc la pesticide-az.ro

Pentru a obtine rezultate durabile si care sa merite investitiile, se identifica erbicidele de la pesticide-az.ro. acestea se remarca prin faptul ca sunt extrem de calitative, in sensul ca rezultatelenu intarzie sa apara dupa utilizarea lor.

In plus, aceste erbicide provin de la producatori cu renume in acest domeniu, astfel incat utilizarea lor este mult mai sigura.

Informatii suplimentare despre produse puteti obtine trimitand un emailla adresa contact@pesticide-az.ro sau la unul dintre urmatoarele numere de telefon : 0250772566, 0726214441.