Epilarea definitiva- acum mai simpla ca oricand!

poza epilar fundal albTratamentul crema pentru epilare definitiva Epilar System reprezinta o metoda licentiata, protejata prin lege, unica si fara egal în categoria sa, pe baza de enzime. Fata de alte tratamentele pentru epilare definitiva, cum sunt cele cu laser si cu lumina intermitenta (IPL), poate fi folosit rapid si fara durere, pentru fiecare tip de piele si fiecare culoare de par. Poate fi folosit si dupa bronzare, în cazul folosirii solarului, în fiecare anotimp, fara risc.

Sistemul pentru epilare definitiva Epilar a fost dezvoltat de medici si de biochimisti din Scandinavia, iar în prezent este procedeul conducator în Europa si în Statele Unite, privind îndepartarea definitiva al parului nedorit. Debutul cu succes al sistemului Epilar în Europa s-a facut în anul 2004. Acum este disponibil si in Romania, putand fi comandat online din magazinul www.ProfesionalCosmetics.ro

Cum actioneaza

Eficienta produsului Epilar este bazata pe enzima proprie a organismului uman, denumita Trypsin. Datorita compozitiei unice a sistemului pentru epilare definitiva Epilar, Trypsin-ul nu intra în reactie cu celelalte componente ale pielii si cu structurile de tesuturi organice, si în acest fel nu intra nici în sistemul circulator. Eficienta si siguranta produsului a fost testata cu rezultate convingatoare, pe parcursul celor 12 ani, cât timp produsul a fost în faza de dezvoltare.

Sistemul pentru epilare definitiva Epilar poate fi folosit atât în cazul femeilor cât si în cazul barbatilor, pe orice parte a corpului, independent de culoarea parului sau a pielii; poate fi folosit în cazul oricarui tip de piele.

Procedeul Epilar are si alte efecte benefice. Face ca pielea sa devina catifelata si elastica, reduce senzatia de durere pe parcursul urmatorului procedeu de epilare si mareste intervalul de timp între cele doua epilari.

Mod de folosire

Tratamentul crema pentru epilare definitiva Epilar System contine 2 tuburi a cate 5 ml cu substanta concentrata. Tubul 1 contine substanta Inhibitor, iar Tubul 2 substanta Activator. Aplicarea tratamentului se face intotdeauna dupa o epilare clasica, cu ceara a zonei respective. Pentru o aplicare, este necesara cate o picatura de marimea unui bob de mazare din fiecare tub ( tub 1 inhibitor, apoi tub 2 activator), care in contact cu temperatura pielii se inmoaie si se intinde foarte usor pe toata suprafata tratata. Numarul firelor de par se va reduce cu circa 20% la fiecare aplicare a tratamentului. Dupa al treilea tratament rezultatul este de obicei spectaculos; iar pentru a fi atins efectul de epilare definitiva, sunt necesare circa 6-12 tratamente. Având în vedere partile diferite al corpului exista o diferenta semnificativa în ciclul de crestere a diferitelor tipuri de par precum si în numarul foliculelor piloase, de aici aceasta variantie.

Elena Mitran, Communication Coordinator www.ProfesionalCosmetics.ro, despre tratamentul pentru epilare definitiva Epilar System:

“Mai ales noi femeile, dar si barbatii, suntem dispusi sa facem orice pentru a rezolva, daca se poate definiv, anumite probleme ce tin de aspectul nostru fizic. Uneori urmam procedee dureroase si costisitoare pentru ten, corp sau pentru a indeparta parul nedorit din anumite zone. Este minunat ca cel putin pentru cea din urma problema avem acum posibilitatea de a actiona fara a face eforturi speciale, fara a urma tratamente dureroase si fara a ne supune corpul unor riscuri. Tratamentul pentru epilare definitiva Epilar System ne ofera tuturor aceasta oportunitate. Indiferent de sex, culoarea pielii, tipul de ten, oricine poate folosi cu succes Epilar. Suntem deschisi catre colaborari cu cat mai multe saloane care doresc sa includa sedintele pentru epilare definitiva cu Epilar System in oferta lor.”