Epilare definitiva la preturi competitive

Cand spui EPILPULSAR spui: PROFESIONALISM, EFICIENTA, SIGURANTA si PRETURI COMPETITIVE! Firma EPILPULSAR ofera servicii de epilare definitiva, prestate de o echipa de profesionisti, experti in folosirea aparatelor. EPILPULSAR utilizeaza ultima tehnologie in materie de epilare definitiva, ce foloseste lumina intens pulsata IPL-Elight si ofera posibilitatea testarii serviciilor de aceasta natura la un nivel accesibil, si nu gandit sub forma unui produs de lux.

Diferenta pe care o aduce Epilpulsar este o reteta impecabila si eleganta, ale carei principale ingrediente sunt: eficienta, siguranta si costurile atragatoare. Indiferent ca esti femeie sau barbat, este dreptul tau sa poti alege servicii de calitate, in cadrul unui centru de epilare definitiva impecabil si cu rezultate evidente.

Pentru firma EPILPULSAR este deosebit de important capacientul sau, sa cunoasca etapele acestui tratament pe care il va urma. De-a lungul timpului, echipa noastra a observat nevoia clientilor sai de a fi informati si de a cunoaste mai in detaliu maniera in care se desfasoara procesul epilarii definitive. Din acest motiv  in cabinetele EPILPULSAR vei intalni oameni dispusi sa iti povesteasca si sa iti explice cum functioneaza acest tip de tratament, ce anume il potenteaza  sau factorii care diminueaza eficienta lui. Astfel se lucreaza in echipa si in acest fel putem oferi o epilare definitiva 100% garantata, 100% eficienta si 100% ieftina. Nu trebuie ascuns clientului ca in functie de tipul de piele, de natura firului sau de par, factori ce difera in cazul fiecarei persoane, vor fi necesare cateva sedinte de intretinere si dupa incheierea tratamentului (aproximativ o data la 10 luni, 1 an, 2 ani, etc).

O grija frecvent intalnita printre randurile oamenilor care nu au incercat aceste servicii este posibilitatea aparitiei efectelor secundare. Exista mituri precum posibilitatea ca acest gen de tratament de epilare definitiva sa stimuleze boli grave la nivelul pielii sau chiar sa fie cauza lor. Echipa EPILPULSAR tine sa sublinieze faptul ca aceste afirmatii sunt doar mituri, nu exista efecte secundare de nicio natura, fiind un tratament absolut sigur, lucru confirmat de specialistii dermatologi.

Epilpulsar se adreseaza atat persoanelor interesate sa scape de pilozitatea nedorita cat si persoanelor care au probleme precum hirsutismul si au nevoie de tratament permanent. Rezultatele sunt cu siguranta vizibile si pe termen indelungat, fara a agresa pieliea sensibila de pe fata asa cum este posibil in cazul epilarii cu ceara sau aparate care smulg firul de par, lasand-o fina si matasoasa.

De ce EPILPULSAR si nu clasicul epilat? Orice femeie interesata de pilozitatea corpului sau, poate alege intre clasicul epilat cu ceara si epilarea definitiva cu IPL-Elight. Preturile deosebit de avantajoase, numai cu putin peste costurile unui epilat clasic ar trebui cel putin sa incurajeze lumea sa testeze aceste servicii. O femeie isi viziteaza cosmeticiana o data la 3 saptamani cel putin. Epilpulsar te va chema o data la 6 saptamani, pe parcursul a minim 6 sedinte pentru a obtine rezultate definitive. La preturi mici, mai mici de la oricare alt salon de epilare definitiva, ai tratament 100% eficient, 100% sigur , 100% ieftin. Astfel trebuie adaugat faptul ca se compenseaza si costurile pe termen lung iar rezultatele sunt definitive.

Ceea ce EPILPULSAR recomanda este intr-un cuvant:”INCEARCA!” Alaturi de profesionalismul, calitatea serviciilor, igiena cabinetelor, calitatea personalului angajat, preturile competitive, ambienta si nu in ultimul rand amplasarea centrala a cabinetelor Epilpulsar ofera-ti posibilitatea de a testa pe propria piele adevarul despre serviciile noastre!

www.epilpulsar.ro

www.epilaredefinitivapreturi.ro