Epilare definitiva in 6-8 sedinte la Chic Salon

Chic Salon este un centru de infrumusetare,situat in centrul capitalei care ofera solutii si terapii complete pentru problemele oricarei persoane. Echipa de profesionisti cu notorietate in domeniu a conceput pentru clienti un sistem complex de servicii aflat la limita dintre medical si estetic care i va ajuta sa descopere calea spre echilibrul dintre sanatate si frumos.


Chic Salon este un centru de infrumusetare, situat in centrul capitalei care ofera solutii si terapii complete pentru problemele oricarei persoane. Echipa de profesionisti cu notorietate in domeniu a conceput pentru clienti un sistem complex de servicii aflat la limita dintre medical si estetic care i va ajuta sa descopere calea spre echilibrul dintre sanatate si frumos.Pentru serviciul de epilare definitiva la Chic Salon este folosit Easy Light cel mai performant si simplu sistem de epilare definitiva cu lumina pulsata si de fotointinerire. Caracteristica cea mai importanta a acestui aparat este ca lumina pulsata se propaga uniform pe zona de tratament obtinandu-se astfel eliminarea firelor de par nedorite pe o perioada lunga de timp, rezultate foarte bune pentru pilozitatea faciala si axiala . In numai 6-8 sedinte acesta tehnologie numita Easy Light confera rezultate incredibile dovedind astfel calitate si profesionalism.
Alaturi de serviciile de epilare definitiva Chic Salon vine in intampinarea clientilor si cu alte servicii care au demonstrat de asemenea profesinalism:slabire intensiva cu aparatul Eximia, servicii de hair styling realizate cu produsele Label.M de la Toni&Guy ,masaj de relaxare si anticelulitic, electrostimulare, servicii de cosmetica realizate cu produse Bruno Vassari, manichiura si pedichiura , unghii false, drenaj limfatic, epilare definitiva, impachetari Bruno Vassari.
Contact
Telefon Fix: 021/252.13.08
Telefon Mobil: 0728.338.055
Email: office@chicsalon.ro
Adresa: Str. Duzilor nr. 22, et. 1, sector 2, Bucuresti