NutritieCluj.ro acum si pe Twitter

NutritieCluj.ro poate fi gasit acum si pe Twitter la adresa http://www.twitter.com/nutritiecluj  Umariti-ne pe Twitter pentru a avea la indemana o modalitate usoara de a vedea articolele pe teme de nutritie, noutatile si a fi la curent cu promotiile oferite de NutritieCluj.ro.

Dr. Madalina Indrie, medic nutritionist Cluj-Napoca, te va invata cum sa-ti adaptezi alimentatia necesitatilor tale, cum sa fii mai activ si cum sa-ti optimizezi stilul de viata, ajutandu-te in incercarile tale de a atinge greutatea dorita.

Pe site-ul NutritieCluj.ro gasesti si un calculor de indice masa corporala pentru a afla in ce categorie de greutate te situezi. Sunt explicate riscurile asociate, atentionari si sfaturi intr-un mod profesionist dar totusi si pe intelesul tuturor , calculatorul este foarte intuitiv, se poate folosi usor doar cu mouse-ul si de asemenea este adaptat  pentru a se folosi si cu dispozitive touch-screen, tablete, smart-phone.

Toate consultatiile au ca rezultat un plan de nutritie personalizat, adaptat fiecarei persoane in parte in functie de necesitatile si constrangerile date de starea medicala a pacientului, programul de lucru, etc.

Pentru informatii suplimentare  http://www.nutritiecluj.ro