NutritieCluj.ro acum si pe Facebook

NutritieCluj.ro poate fi gasit acum si pe Facebook atat ca profil la http://www.facebook.com/profile.php?id=100003178140316 cat si ca pagina individuala la http://www.facebook.com/nutritiecluj . Adaugati-l ca si prieten sau dati-i “like” pentru a avea la indemana o modalitate usoara de a vedea articolele, noutatile si a fi la curent cu promotiile oferite de NutritieCluj.ro.

Intr-o lume in care zgomotul informational este tot mai mare, in care esti bombardat din toate directiile cu informatii contrare de multe ori este greu sa vezi ce se potriveste mai bine pentru tine. Jonglezi cu multe aspecte ale vietii: trebuie sa fii parinte, trebuie sa fii “on top” la servici si daca poti, sa ai si o sanatate optima. De multe ori undeva se rupe veriga. Si cel mai ades sanatatea este cea sacrificata.

Dr. Madalina Indrie, medic nutritionist Cluj-Napoca, te va invata cum sa-ti adaptezi alimentatia necesitatilor tale, cum sa fii mai activ si cum sa-ti optimizezi stilul de viata, ajutandu-te in incercarile tale de a atinge greutatea dorita.

Pentru informatii suplimentare  http://www.nutritiecluj.ro