ENSIGHT Management Consulting si EUROGROUP CONSULTING: un parteneriat ce deschide noi perspective in consultanta de management, la nivel regional

Bucuresti, 10 martie 2011. Ensight Management Consulting, cea mai importanta companie romaneasca de pe piata locala de consultanta in management, s-a afiliat recent la Eurogroup Consulting, una dintre cele mai puternice retele de consultanta din Europa. Evenimentul a fost marcat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, la care au participat reprezentanti ai celor doua organizatii, din Romania si din Franta.

Eurogroup Consulting este o retea independenta de consultanta, de origine europeana, ce detine 24 de birouri in 18 tari si are in prezent o echipa formata din 1200 de consultanti, ce abordeaza o gama diversificata de probleme de afaceri pentru clienti, la nivel national si international.

“Sorgintea europeana constituie un aspect esential, deoarece noi credem ca experienta si cunoasterea reprezinta o necesitate, insa conexiunea cu factorul uman si, prin urmare, cu cultura, va face diferenta in scopul mobilizarii clientilor nostri catre rezultate reale si pe termen lung”, a declarat Yves Labat, General Delegate al Eurogroup Consulting.

Eurogroup Consulting ofera servicii de consultanta in multiple sectoare de activitate: banci, finante, asigurari, industria farmaceutica, productie, retail si distributie, energie si utilitati, telecomunicatii, administratie publica si servicii medicale.

“Am dezvoltat o expertiza in gestionarea diferentelor culturale. Singularitatea noastra consta in abordarea personalizata a fiecarui proiect, acordand o importanta deosebita diferentelor culturale. Echipele noastre sunt imediat operationale, in scopul efectuarii unor misiuni internationale de consultanta. Pentru o abordare mai eficienta a proiectelor de consultanta din Europa Centrala si de Est, Eurogroup Consulting ofera servicii prin intermediul unui hub de birouri: Bucuresti si Varsovia. Astfel, Ensight Management Consulting va participa din Romania la proiectele de consultanta desfasurate la nivel regional, pentru clientii din Ungaria, Rusia, Ucraina, Croatia, Slovenia si Republica Moldova”, a adaugat Yves Labat.

Aceasta afiliere deschide noi perspective pentru Ensight, la scara regionala. “In plus fata de acoperirea geografica, acest parteneriat cu Eurogroup Consulting ne ofera o platforma de cooperare profesionista: acces la cercetare academica, prin intermediul Institutului Eurogroup, training si cursuri de specialitate pentru consultanti, schimb de experienta si know-how in multiple sectoare de activitate, competente extinse, standarde ridicate de calitate pentru serviciile de consultanta oferite, proiecte internationale”, a declarat Robert Maxim, Managing Partner in cadrul Ensight Management Consulting.

Ensight Management Consulting a devenit astfel prima companie romaneasca afiliata unui grup international de consultanta in management. Ca urmare a acestei afilieri, Ensight ofera servicii si solutii extinse la nivel pan-european.

Pentru mai multe informatii:

Ensight Management Consulting
Simona Wist                                                                             
PR & Communication Responsible                                               
E-mail: simona.wist@ensight.ro
Mobil: +40 748 039071