Engleza si franceza la nivel conversational prin Artistouch

“Clubul de weekend - The 5 o’clock tea With English and cookies”  este  un program Artistouch destinat angajatilor companiilor sau studentilor, elevilor si tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca limba engleza sau franceza la nivel conversational.

Sambata, intre orele 11.00 si 12.30 sau 17.00 si 17.30, trainerul Artistouch cu o experienta vasta in predarea limbilor engleza si franceza- Marie – Jeanne Badita – va propune o ora si jumatate de relaxare si conversatie pe teme actuale si de interes, insotite de ceai si fursecuri.

 Artistouch este un centru de limbi straine, infiintat in 2008, avand sediul in Bucuresti. Principalele calitati, care recomanda centru Artistouch pentru un parteneriat ce aduce un plus de valoare, sunt:  invatarea rapida, asimilarea usoara a informatiilor si mediul relaxat de predare.

Suntem mandri sa avem in portofoliul nostru de clienti urmatoarele companii care ne-au acordat incredere si apreciere: Panasonic, ABN-AMRO, OTP Bank, Exim Bank, Antena 1, Mercedes- Benz, Sanoma Hearts Romania, Lafarge Romania, Billa.

 

Artistouch  va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de cursuri:

 

 1. Cursuri de limba engleza si franceza generala si pentru afaceri
 •          Discutii
 •          Prezentari
 •          Comunicarea directa si prin telefon
 •          Corespondenta si e-mail
 •          Socializare
 1. Cursuri de limba romana pentru straini, cu predare in in limba engleza sau franceza (aceste cursuri se tin doar la cerere)
 2. Clubul de weekend: are loc sambata dimineata sau dupa-amiaza si consta intr-o ora si jumatate de conversatie in limba engleza sau franceza, pe diverse subiecte de interes actual.

 

Beneficii

 • Ritm alert de invatare
 • Fixare de durata a cunostintelor
 • Plus de valoare si  competenta

Cursurile sunt structurate pe module.

Un modul cuprinde: 30 de ore, (1h30min de 2 sau 3 ori pe saptamana, in total 20 de intalniri).

Cursurile incep atunci cand se completeaza grupa de minim 8 cursanti.

Contact:

 Roxana Draghici, office@cursuri-artistouch.ro, rocsana.draghici@yahoo.com

 Tel: 0728.862.288; 0745.617.512

www.cursuri-artistouch.ro