Emotiile si managementul lor in training


București, 25 februarie  2012

 

Brusc inima bate mai tare, palmele transpiră, spatele se încordează, priveşti rapid în jur şi deja eşti “în alt film”. Filmul tău, în care tu eşti personajul principal, iar cei din jur se transformă în inamici sau aliaţi, judecători sau prieteni. Eu contra lor sau ei contra mea. Stai aşa, de unde am pornit? Eu eram trainerul şi ei participanţii. Atunci cum am ajuns aici?

Ţi s-a întâmplat în training să te laşi condus/ă de emoţii (teamă, iritare, jenă, nesiguranţă, furie) şi să judeci cu „mintea de pe urmă” că de fapt ar fi trebuit să reacţionezi cu totul altfel?

 

Dacă da, te invităm la cursul deschis ”Emoţiile şi managementul lor în training” în data de 25 februarie 2012, București.


Evenimentul este organizat de Institutul Român de Training și MAGIS Training & Development și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

 

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • gestionezi mai eficient propriile emoÅ£ii ÅŸi reacÅ£iile la situaÅ£iile dificile
  • înÅ£elegi emoÅ£iile participanÅ£ilor ÅŸi le foloseÅŸti în avantajul învățării
  • anticipezi ÅŸi previi escaladarea conflictelor cu/între participanÅ£i

 

Ce înveți în acest program:

1. Afli mecanismul de producere a emoţiilor şi semnalele corporale ale apariţiei lor

2. Identifici blocajele şi zonele mai slab gestionate ale emoţiilor tale

3. Înțelegi importanţa managementului emoţiilor în procesul de învăţare

4. Identifici mecanisme de reducere a intensităţii sau de evitare a emoţiilor distructive

 

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizând tehnici de lucru inspirate din psihoterapie şi dezvoltare personală

 

Vezi aici agenda.

 

Cine este trainerul?

Monica Țuțuianu este coach şi trainer în domeniile comunicare, relaţii cu clienţii, managementul stresului, managementul şi dinamica echipelor. Având la bază pregătirea de psiholog, Monica este psihoterapeut şi formator în psihoterapie pleni-integrativă, precum şi psiholog clinician. Ca trainer Monica are peste 12 ani experiență în dezvoltarea și implementarea de programe de training, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru organizații neguvernamentale.

 

Data: sâmbătă, 25 februarie 2012, ora 09:00 – 18:00.

Te poți înscrie trimițând e-mail la alexandra.scarlat@irt.ro, sau sunând la 0728-929.067. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul înscris”.

 

Taxa de participare: 500 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

 

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenÈ›ii IRT È™i pentru absolvenÈ›ii MAGIS.
  • 10% reducere de grup (2 sau mai mulÈ›i participanÈ›i)

Reducerile sunt cumulative.

Evenimentul face parte din programul avansat de formare de formatori desfășurat de Institutul Român de Training. Informații despre programele pentru formatori ale Institutului Român de Training se găsesc la http://www.irt.ro/ro/programe/cursuri-deschise/.

 

Informatii contact:
Institutul Roman de Training

Alexandra Scarlat, Asistent Training, alexandra.scarlat@irt.ro
Diana Catană, Coordonator program Formare de Formatori, diana.catana@irt.ro

 

Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067