Elog.ro ofera 40% reducere pentru copiatoare digitale Toshiba e-Studio 181

eLog - imprimante, copiatoare digitale si consumabile

Satu Mare, 19 decembrie 2011

 

Magazinul online IT&C www.eLog.ro, unul dintre cei mai importanti furnizori din Romania pe piata de imprimante si consumabile, anunta o reducere exceptionala de pret, de 40%, pentru copiatoare digitale Toshiba e-Studio 181, valabila in limita stocului disponibil.

 

Toshiba e-Studio 181 este un copiator digital multifunctional alb-negru de format A3, ce face parte din seria echipamentelor destinate grupurilor mici si medii. Adresandu-se necesitatilor copy, print si scan de baza, ale unui grup de 3 pana la 5 persoane, Toshiba e-Studio 181 este nu doar cel mai compact echipament laser A3, ci si copiatorul digital cu cel mai mic cost per pagina, din segmentul sau.

 

Toshiba e-Studio 181 este doar unul dintre numeroasele modele de copiatoare digitale Toshiba aflate in oferta magazinului online eLog.ro, echipamente preferate de utilizatori pentru fiabilitate si costuri mici de exploatare. In plus, ca Dealer Autorizat Toshiba, firma eLogic Solutions este in masura sa ofere clientilor sai contracte de service total si chiar contracte de inchiriere cu service total si tarif per pagina.

 

Mai mult, in magazinul online eLog.ro, pot fi gasite copiatoare digitale de la toti ceilalti producatori importanti, printre care: Konica Minolta, Xerox, Canon, Ricoh, Kyocera. Specialistii din echipa eLogic Solutions sunt la dispozitia clientilor, pentru a-i consilia in vederea achizitionarii celor mai potrivite echipamente pentru nevoile particulare de imprimare si copiere, si in vederea alegerii celor mai bune optiuni pentru minimizarea costurilor de exploatare.

 

Cu o reducere de pret de 40% si beneficiind de livrarea gratuita ce se aplica tuturor produselor din magazinul eLog.ro pana la sfarsitul anului curent, Toshiba e-Studio 181 se poate dovedi alegerea perfecta pentru birourile mici si medii aflate in cautarea unui copiator digital multifunctional.

 

Despre eLogic Solutions si magazinul online eLog.ro

 

Firma eLogic Solutions SRL, infiintata in anul 2005 si transpusa din 2006 in mediul online prin magazinul electronic eLog.ro, este specializata in comercializarea de produse IT&C si echipamente de birou, in special imprimante, multifunctionale, copiatoare digitale si consumabile originale sau compatibile, alaturi de articole de birotica-papetarie, la preturi dintre cele mai convenabile.

 

Firma presteaza servicii de pre- si post-vanzare, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor. In materie de pre-sales, acestia pot beneficia de consiliere gratuita pentru achizitii, atat prin contactul telefonic direct, cat si indirect, prin e-mail, pe pagina de Facebook ori pe blogul magazinului.

 

In materie de after-sales, sunt oferite, la nivel national si la o inalta calitate, servicii de distributie, consultanta, suport pentru instalari, instruire utilizatori, service, mentenanta si, nu in ultimul rand, consumabile si piese de schimb pentru echipamentele furnizate.

 

Prin produsele si serviciile sale, eLog.ro doreste sa fie partenerul IT&C ideal, atat pentru afacerile mici si mijlocii, cat si pentru marile birouri sau companii, fiind capabil sa ofere solutii personalizate inclusiv la nivel corporate. eLogic Solutions SRL poate administra si distribui comenzi de orice talie, oriunde in Romania.

 

Contact:
Site prezentare: www.elogicsolutions.ro

Magazin online: www.elog.ro
Blog: http://blog.elog.ro
Pagina facebook: www.facebook.com/cartuse.cerneala

Telefon fix:  0361 – 425461
Telefon mobil: 0721 688 649
Fax: 0261 – 711406

E-mail:
comenzi@elog.ro
office@elog.ro