eLog.ro, expert in consumabile pentru print, la dispozitia clientilor sai

eLog.ro, magazin online IT&C, expert in consumabile pentru printSatu Mare, 7 decembrie 2011 – Magazinul online IT&C eLog.ro se pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai, oferind asistenta in alegerea corecta si utilizarea optima a consumabilelor pentru imprimante, multifunctionale sau copiatoare digitale.

 

Cu o indelungata experienta in comercializarea de imprimante, multifunctionale si copiatoare digitale, alaturi de numeroase alte produse office si IT&C, echipa eLog.ro sta la dispozitia utilizatorilor unor astfel de echipamente, pentru orice intrebari cu privire la alegerea consumabilelor potrivite si folosirea acestora.

 

eLog.ro poate acorda consiliere gratuita in situatii precum decizia intre consumabile originale sau compatibile, optarea pentru refill sau adoptarea raspunsului corect in cazul aparitiei indicatorului de „low level” la cartusele de cerneala sau toner. Profesionistii eLog.ro recomanda respectarea semnalizarii de „low level” a cartuselor, aceasta fiind extrem de importanta nu doar pentru calitatea finala a documentelor si imaginilor printate, ci si pentru protejarea echipamentelor si asigurarea functionarii lor optime pe toata durata de viata.

 

Pentru orice situatie, eLog.ro va poate oferi indrumare, lamurindu-va neclaritatile si informandu-va cu privire la cele mai bune optiuni. Echipa eLog.ro va sta la dispozitie atat prin contactul telefonic direct, cat si indirect, prin e-mail, pe pagina de Facebook ori pe blogul magazinului.

 

In plus de consilierea gratuita pentru utilizarea optima a produselor office, eLog.ro ofera clientilor sai o modalitate extrem de simpla de a gasi consumabilele potrivite, in functie de tipul echipamentului si producatorul acestuia, prin intermediul unui motor de cautare consumabile unic, ce se gaseste pe site-ul magazinului online, la sectiunea „consumabile originale”.

 

Nu in ultimul rand, magazinul online IT&C eLog.ro afiseaza cel mai mare numar de produse din Romania, in gama de consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare digitale, reusind sa acopere aproape exhaustiv nevoile consumatorilor de print.

 

Despre eLogic Solutions si magazinul online eLog.ro

 

Firma eLogic Solutions SRL, infiintata in anul 2005 si transpusa din 2006 in mediul online prin magazinul electronic www.eLog.ro, este specializata in comercializarea de produse IT&C si echipamente de birou, in special imprimante, multifunctionale, copiatoare digitale si consumabile originale sau compatibile, alaturi de articole de birotica-papetarie, la preturi dintre cele mai convenabile.

Firma presteaza servicii de pre- si post-vanzare, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor. In materie de pre-sales, acestia pot beneficia de consiliere gratuita pentru achizitii, iar in materie de after-sales, sunt oferite servicii de distributie, consultanta, suport pentru instalari, instruire utilizatori, service, mentenanta si, nu in ultimul rand, consumabile si piese de schimb pentru echipamentele furnizate.

Prin produsele si serviciile sale, eLog.ro doreste sa fie partenerul IT&C ideal, atat pentru afacerile mici si mijlocii, cat si pentru marile birouri sau companii, fiind capabil sa ofere solutii personalizate inclusiv la nivel corporate. eLogic Solutions SRL poate administra si distribui comenzi de orice talie, oriunde in Romania.

 

Contact:

 

Site prezentare: www.elogicsolutions.ro

Magazin online: www.elog.ro
Blog: http://blog.elog.ro
Pagina facebook: www.facebook.com/cartuse.cerneala

Telefon fix:  0361 – 425461
Telefon mobil: 0721 688 649
Fax: 0261 – 711406

E-mail:
comenzi@elog.ro
office@elog.ro