eLog.ro – continua seria certificarilor obtinute de la marii producatori de IT

eLog.ro, cel mai mare magazin online de imprimante si consumabile, va continua sa depuna eforturi de crestere a vanzarilor astfel incat si in 2012 sa obtina certificari si autorizatii din partea unora dintre cei mai importanti producatori la nivel international. Printre marile branduri care au acordat deja E Logic Solutions (compania care detine site-ul elog.ro) certificari si autorizatii se numara branduri precum: Toshiba, Dell, Xerox , Lenovo, Lexmark.

Importanta certificarii primite de la marii producatori de echipamente de print si nu numai reprezinta indicatorul cu privire la seriozitatea si capacitatea unei organizatii de a oferi servicii ce se ridica la standardele internationale ale marilor producatori. Obtinerea certificarilor se afla in politica manageriala a E Logic Solutions inca de la infiintare iar beneficiul major este acolo unde aceste reusite ale noastre se regasesc pana la urma in cosul cumparatorului reusind astfel cresterea si fidelizarea unei baze de clienti multumiti, care revin in timp la magazinul eLog pentru noi achizitii.

Istoria certificarilor obtinute de catre E Logic Solutions incepe in anul 2006 atunci cand a reusit sa devina dealer autorizat Toshiba pentru echipamente de copiere, fax si multifunctionale. Certificatul obtinut este actualizat de atunci, in fiecare an, iar aceasta reprezinta garantia cu privire la capacitatea constanta de a distribui produsele Toshiba si de a oferi consultanta de vanzari si service la cele mai inalte standarde.

Registered Partner in cadrul programului Partner Direct Emerging Markets de la Dell a reprezentat un pas important in seria de certificari obtinute. Aceasta certificare a fost obtinuta pentru prima data in anul 2010.

Xerox a recunoscut eforturile E Logic Solutions in anul 2010 acordandu-i titulatura de Silver Authorized Reseller.

In 2011 a fost obtinut certificatul de Registered Business Partner din partea producatorului Lenovo. Certificatul vine ca o recunoastere a eforturilor depuse de catre E Logic Solutions pentru atingerea excelentei in livrarea solutiilor Lenovo.

In 2011 E Logic Solutions devine Lexmark Premium Partner. Aceasta recunoastere a reprezentat si ultima certificare obtinuta de catre E Logic Solutions la sfarsitul anului 2011 .

Planuri pentru 2012

In anul 2012 E Logic Solutions si-a propus sa continue sa obtina certificari din partea unor producatori internationali de echipamente de print si nu numai. Printre cele mai importante nume sunt branduri precum Canon, Epson, Brother, Intel si, de ce nu, poate chiar IBM.

Inca de la infiintare, in urma cu 6 ani, la E Logic Solutions am avut in vedere calitatea serviciilor si a produselor noastre. Am transpus aceasta politica si in online prin intermediul magazinului eLog.ro . Atunci cand primesti recunoasterea din partea unor branduri internationale precum cele citate mai sus, ai certitudinea ca eforturile depuse in tot acest timp nu au fost in zadar – declara Adrian Matei, General Manager al E Logic Solutions.

Despre SC E LOGIC SOLUTIONS SRL

eLog.ro este cel mai mare magazin online din Romania distribuitor de consumabile originale pentru imprimante, copiatoare digitale, imprimante multifunctionale si fax-uri. Magazinul online eLog.ro este specializat in vanzari de echipamente periferice – imprimante jet, imprimante laser, aparate xerox , multifunctionale jet, multifunctionale laser, fax-uri. Consumabile originale: cartus laser, cartus toner, cartus cerneala, riboane, hartie ploter.
Deviza noastra ” Consumi abil , printezi cu stil”.