Elog.ro a crescut cu 66% in 2011, iar E Logic Solutions anunta o crestere de 73%

Fiecare inceput de an aduce cate un bilant al anului precedent si noi obiective pe care dorim sa le indeplinim. Pentru firma E Logic Solutions anul 2011 a fost unul bun , obiectivele fiind indeplinite in totalitate deoarece au crescut vanzarile din zona IT-ului, preponderent din categoriilor statii PC, servere, networking, foto-video si multimedia si nu numai.

Inca de la inceputul anului trecut si pana in luna noiembrie vanzarile au crescut foarte mult. O anomalie pe care am resimtit-o a fost in luna decembrie cand, desi atunci era de asteptat ca vanzarile sa creasca, in primele doua saptamani acestea au scazut destul de mult, iar pe ultimele zile au crescut din nou si au revenit la normal astfel incat am putut incheia anul cu bine.

Cifra de afaceri pe anul 2011 a crescut cu 73,25%, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2010, iar in ceea ce priveste proiectul online eLog.ro, vanzarile online a acestia au crescut cu 66,40% fata de anul precedent.

Viteza de rotatie a stocurilor pe care am avut-o in anul 2011 a fost de 11,33 de ori, mult mai mare decat cea de 7.87 ori a anului 2010. Din toate acest cifre pe care le-am enumerat ar fi trebuit sa rezulte si un profit pe masura, dar acesta nu este conform asteptarilor.

Din pacate marjele in IT au continuat sa scada mai ales in mediul online. Dar cu toate astea proiectele pe care am dorit sa le realizam in anul 2011 au avut toate finalitate, desi nu au fost putine riscurile pe care ni le-am asumat – sustine Adrian Matei, Director E Logic Solutions.

Despre E Logic Solutions
E Logic Solutions este pe piata din anul 2005, iar principala ei activitate este comertul cu produse IT si papetarie. Aceasta firma detine si administreaza din anul 2006 cel mai mare magazin de imprimante si consumabile din Romania. Prin intermediul magazinului online se distribuie national produse ce alcatuiesc generic nisa “Imprimante si consumabile”, dar si produse IT.