ELO Digital Office este furnizorul de solutii ECM al anului 2012

Viena, 03.05.2012 – ELO Digital Office a fost desemnat, de catre clientii sai austrieci, ca fiind furnizorul de servicii ECM al anului 2012. Domnul Karl-Heinz Mosbach a participat la gala desfasurata la Marx Palast pentru a primi premiul acordat companiei sale.

 “Acest premiu confirma, inca o data, ca suntem dedicati obiectivelor noastre iar efortul depus in dezvoltarea celor mai inovative solutii, in implementarea celor mai moderne tehnologii si furnizarea acestora ca un pachet complet clientului nostru reuseste sa ne conduca intotdeauna pe calea ce dreapta”, a declarat domnul Mosbach.

Scopul ECM Awards este acela de a scoate in evidenta beneficiile oferite de companiile de enterprise content management, nu numai in ceea ce priveste tehnologia, cat mai mult in ceea ce necesita cu adevarat utilizatorul. De aceea, motto-ul ECM Awards este “conectarea oamenilor si a informatiilor”, referire directa la modul in care satisfactia clientilor reprezinta un factor decisiv al obtinerii succesului. In total, sunt disponibile patru categorii in care se incadreaza nu numai dezvoltatorii de solutii ECM, ci si companii ce au reusit sa implementeze impecabil astfel de solutii. Votarea pentru dezvoltatorul de solutii ECM al anului s-a desfasurat in mediul online. Astfel, dezvoltatorii nu au fost judecati de catre un juriu desemnat, ci chiar de utilizatorii aplicatiilor. Sistemul profesionist de inregistrare, impreuna cu sectiunea propriu-zisa de vot, au asigurat desfasurarea in siguranta a procedurilor.

Paleta de solutii ELO Digital Office acopera toata gama de solutii desktop de stocare si management al documentelor electronice, pornind de la statii de lucru individuale si culminand cu sisteme corporate complexe. Pentru a veni mai exact in intampinarea nevoilor clientilor, in ultima perioada ELO a generat sabloane business care furnizeaza aplicatii specializate pentru anumite sectiuni (contracte, proiecte etc) sau pentru administrarea corespunzatoare a activitatilor, in functie de industrie. Solutiile-mostra pot fi adaptate rapid si usor la nevoile individuale sau la cerintele clientilor, reducand astfel dramatic costurile de implementare ale unei solutii ECM, precum si a costurilor asociate.

Introducerea in calcul a dispozitivelor mobile a permis companiei ELO sa faca un pas important in intelegerea nevoilor clientilor sai si a permis dezvoltarea si furnizarea unor solutii adecvate. Astfel, utilizatorii mobili pot accesa de pe teren, prin intermediul tabletei sau a smartphone-ului, sistemul ECM al companiei.

Obtinerea eficientei unui sistem de document management, fara a detine un sistem IT propriu si costisitor, a fost demonstrata de ELO prin intermediul eloCLOUD – astfel, companiile mici si mijlocii pot beneficia de o solutie de content management de nivel corporate, inclusiv de arhivarea email-urilor si de fluxuri de lucru, singura cerinta tehnica fiind detinerea unei conexiuni Internet stabile.

Si in Romania, asa cum si-a obisnuit partenerii de afaceri si clientii in ultimii 4 ani, ELO va organiza in acest an in octombrie, la Bucuresti, prin reprezentanta locala – evenimentul dedicat in intregime solutiilor de Enterprise Content Management in care va prezenta ultimele tendinte din acest domeniu.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa office@elo-digital.ro sau www.elo-digital.ro.