EgoCentrum a lansat platforma online de branding personal, training şi consultanţă www.egocentrum.ro

EgoCentrum a lansat platforma online de branding personal, training şi consultanţă www.egocentrum.ro

Pentru EgoCentrum cel mai important pilon în dezvoltarea unei cariere de succes îl reprezintă construirea şi consolidarea unei imagini personale eficiente şi poziţionarea fiecărui individ în conformitate cu strategiile concepute împreună cu echipa noastră.

Platforma de branding personal se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi vine atât în sprijinul studenţilor şi absolvenţilor dar mai ales în cel al managerilor de companii şi al angajaţilor acestora prin programele de training şi resursele oferite online.

EgoCentrum oferă workshopuri şi traininguri pe următoarele domenii: branding personal, identitate vizuală, branding online, networking, comunicare nonverbală şi paraverbală, tehnici discursive, managementul carierei, tehnici de negociere, vanzări, PR şi multe altele.

www.egocentrum.ro publică o varietate de articole de specialitate, materiale informative, recenzii de carte, etc. De asemenea, echipa lansează concursuri cu premii substanţiale pentru membrii înscrişi pe platformă.  

Pentru că EgoCentrum susţine puterea exemplului, săptămânal membrii comunităţii EgoCentrum vor putea citi analize de brand ale personalităţilor româneşti şi străine din diverse domenii de activitate: business, politic, showbiz, etc.

Înscrierea pe site-ul EgoCentrum este gratuită, iar în calitate de membru al platformei de branding personal puteţi beneficia de discounturi pentru cursurile organizate, dreptul de participare la concursurile lansate şi un flux constant de informaţii cu privire la domeniile de interes pentru comunitatea EgoCentrum.