Eficientizarea proceselor industriale si tehnologice = www.ermetik.ro

Eficienta energetica in procesele industriale inseamna utilizarea in mod optim a celor 5 mijloace a caror influenta asupra procesului de productie nu trebuie subestimata: oamenii (si siguranta lor), materialele (si calitatea executiei), utilajele (agregate si instalatii), mentenanta (diagnosticare si solutionare) si managementul (controlul si prevenirea).
Inspectiile tehnice pentru Mentenanta Preventiva / Predictiva si Monitorizarea Proceselor oferite de Ermetik (www.ermetik.ro) asigura pastrarea in functiune a fluxului operational la parametrii optimi, prin diagnosticarea precisa a problemelor, ca punct de pornire in gasirea solutiilor de imbunatatire a performantei.
Serviciile Ermetik ofera calea cea mai rapida si eficienta de identificare a eventualelor defecte sau vicii (in functionarea masinilor si agregatelor tehnologice) si de reducere a consumului de resurse atat energetice cat si de timp, intr-un cuvant financiare.
Investigatiile tehnice Ermetik utilizeaza metode nedistructive si fara influenta asupra procesului sau materialului investigat, concomitent cu derularea fluxului tehnologic, avand aplicatii in Industrie si Electrotehnica, In Industria Manufacturiera, Automatizari si Industria de Utilitati.
Ermetik ofera consultanta si suport in:
 Identificarea utilajelor aflate in stare critica;
 Crearea unei baze de date de supraveghere functionala a agregatelor si masinilor;
 Diagnosticarea defectelor aflate in evolutie;
 Proiectarea timpilor de aparitie a avariilor;
 Documentarea avariilor si generarea unui raport de testare functionala.

Politica Ermetik de raportare prompta ofera posibilitatea de a avea acces rapid la informatie, prin rapoarte concise, cu imagini in vizibil si infrarosu a defectului, cu prezentarea criteriului de gravitate, descrierea defectiunii si recomandari de corectie potrivite.

Ca membrii ai Asociatiei Germane a Utilizatorilor de Termografie, Ermetik detine atat certificari consolidate de aptitudini specifice dobandite cu traininguri, cat si tehnologie foarte recenta si performanta, achizitionata de la lideri de piata.