EDU&CARE lanseaza cursuri de teatru pentru copii

Dragi parinti si bunici, pentru copiii dumneavoastra mari si mici EDU&CARE da startul cursurilor de actorie.Din 20 mai in fiecare zi de luni si sambata va asteptam in Centrul educational EDU&CARE cu jocuri interactive, roluri si surprize teatrale. Copiii isi vor invinge tracul si timiditatea, isi vor dezvolta imaginatia si creativitatea si se vor pregati pentru viata. Iar dumneavoastra veti fi mandrii de talentul lor.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor de dezvoltare personala a copiilor, EDU&CARE introduce in oferta educationala acest nou curs de teatru ce are ca scop dezvoltarea inteligentei emotionale si intrapersonale indiferent de varsta si aptitudini.

Beneficiile de care se vor bucura copiii care urmeaza cursurile de actorie EDU&CARE depasesc sfera abilitatii de a juca intr-o piesa de teatru. Astfel copilul isi va dezvolta capacitatea de comunicare, va lega prietenii noi, va avea un vocabular elevat si isi va largi cunostintele de cultura generala, isi va exersa memoria si autocontrolul. Iar cele mai importante beneficii sunt acelea ca se va cunoaste mai bine pe sine si pe cei din jur.

Va invitam sa descoperiti si sa dezvoltati talentul copilului dumneavoastra inscriindu-l la cursurile de teatru EDU&CARE.

Inscrierea copiilor la cursuri se face in limita a 20 de locuri pe adresa office@edu-care.ro sau la telefon : 0721 571 086.

Detalii pe: www.edu-care.ro