EDU CLASS a obtinut certificarea ISO pentru servicii de import, depozitare si comercializare jucarii Citeste mai mult: EDU CLASS a obtinut certificarea ISO pentru servicii de import, depozitare si comercializare jucarii

EDU CLASS SRL anunta certificarea sistemului de management al calitatii, in conformitate cu prevederile standardului SR EN ISO 9001:2008. Certificatul obtinut este valabil pana la data de 30.06.2014.

EDU CLASS a obtinut certificarea ISO pentru servicii de import, depozitare si comercializare jucarii

Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si a satisfactiei clientilor este un deziderat permanent pe care Edu Class si-l asuma, cu constiinta ca edificarea calitatii nu reprezinta niciodata un proces incheiat, ci unul aflat in continua dezvoltare.

Certificarea  ISO 9001:2008 vine ca o confirmare a abilitatii de a furniza constant produse si servicii conform cerintelor clientilor si cerintelor legale.  Acest standard atesta nivelul performantei, gradul de indeplinire a politicii adoptate si a obiectivelor stabilite, transparenta si eficienta proceselor interne ale Edu Class.

Societatea noastra a obtinut acest certificat de management al calitatii prin intermediul CertRom, organism romanesc acreditat in domeniul certificarii la nivel national si international si membru RENAR. Edu Class a obtinut, prin intermedul CertRom, certificarea Sistemului de Management al Calitatii (conform ISO 9001:2008) si a Sistemului de Management de Mediu (conform ISO 14001:2005).