Edu Class – jucarii inovative, parinti moderni si copii educati!

Avand deviza „Educatia incepe prin joaca”, Edu Class introduce pe piata romaneasca o generatie inovativa de jucarii educative centrate pe educatia si dezvoltarea copiilor inca din primii ani. Parintii, educatorii, invatatorii sunt invitati sa intre intr-un univers al educatiei si al jocului, intr-un univers al jucariilor ce ofera un suport real in educarea micutilor acasa sau in sala de clasa.

Produsele sunt recomandate de experienta de zeci de ani a firmei colaboratoare din Marea Britanie, Learning Resources si de specialistii acesteia in educatie si dezvoltare. Fiecare jucarie este conceputa astfel incat copilul sa descopere placerea de a invata chiar in timp ce se joaca. Abilitatile pe care jucariile le dezvolta integreaza aria matematicii, lingvisticii si a stiintelor naturii, precum geografie si biologie.

Accesati www.educlass.ro si veti fi surprinsi de jucariile educative si moderne pe care vi le doreati pentru copilul dumneavoastra si pe care acum le puteti avea. Promotiile si ofertele noastre speciale va vor convinge sa oferiti micutilor zambet si calitate.

Despre Edu Class

Timp de douazeci si cinci de ani Learning Resources au creat si dezvoltat  produse educationale inovative  care au redat copiilor placerea de a invata. Learning Resources a devenit o sursa de incredere pentru parinti si educatori, produsele sale fiind premiate pentru calitatea si utilitatea lor.

Inca din 1994, compania s-a extins si in Europa oferind clientilor  de aici un acces direct si mai facil la un sistem modern de invatare. Alaturi de partenerii nostri din America si Marea Britanie realizam si oferim produse ce contribuie la dezvoltarea abilitatilor copiilor.

 

Maria Sandu, Business Developer

maria.sandu@educlass.ro