Editura Amaltea intampina pimavara cu o noua promotie si o aparitie editoriala!

       Pana pe 31 martie 2012, pe www.amaltea.ro cititorii beneficiaza de -20% reducere pentru ORICE comanda de minim 50 Ron, plus livrare gratuita prin Posta Romana!

Tot la Editura Amaltea a aparut o noua carte-capodopera a autorului de best-sellere John C. Maxwell: Cele 5 niveluri ale leadershipului!

 

Intr-un limbaj extrem de accesibil, autorul ne descrie un concept testat in peste treizeci de ani de experienta profesionala, ce poate fi aplicat intr-o multitudine de organizatii, indiferent de dimensiunea acestora.

Cartea analizeaza prin exemple practice cele cinci etape de leadership, autorul aratandu-ne cum putem aprofunda fiecare nivel, astfel incat sa ajungem sa avem o influenta cat mai mare in sfera in care ne desfasuram activitatea:

1.    Pozitia
Oamenii te urmeaza fiindca sunt obligati.
2.    Permisiunea
Oamenii te urmeaza fiindca isi doresc acest lucru.
3.    Productia
Oamenii te urmeaza prin prisma a ceea ce ai facut pentru organizatie.
4.    Dezvoltarea oamenilor
Oamenii te urmeaza prin prisma a ceea ce ai facut pentru ei personal.
5.    Apogeul
Oamenii te urmeaza pentru ceea ce esti si pentru ceea ce reprezinti.

„John le-a predat managerilor de la Delta cele cinci niveluri de leadership, rezultatele fiind intr-un final extraordinare. Punctele de vedere si principiile valoroase pe care ni le-a transmis ne-au fost de mare ajutor – indiferent de pozitia detinuta –, materializandu-se in cresterea eficientei si in imbunatatirea performantei. John este un excelent specialist in comunicare si un bun cunoscator al stiintei conducerii, de la care cu totii avem de invatat.“
– Ed Bastian, presedinte Delta Air Lines

CADOU: la orice carte Star Wars comandata, fanii primesc GRATUIT un tricou cu personajul preferat!

 

Detalii complete: www.amaltea.ro