Editia a doua a concursului Insign Awards by Galeriile Noblesse si-a desemnat castigatorii

Recunoscut deja ca o competitie de renume in randul arhitectilor si a celor pasionati de design, concursul Insign Awards s-a bucurat si la cea de-a doua editie de un succes admirabil. Dintre cei peste 50 de inscrisi, au fost premiate aseara, in cadrul unui eveniment special, cele mai frumoase proiecte de design interior si randari.

 

Proiectele intrate in cursa pentru marele premiu au reusit sa atraga pe deplin atentia juriului format din reprezentantii Galeriilor Noblesse si Moroso si sa reproduca atmosfera primitoare pentru o locuinta ideala, fie ca vorbim de o incapere pentru copii, adolescenti sau maturi.

 

Concursul s-a adresat in principal segmentului profesionist, provocandu-i pe specialistii in domeniu sa aleaga cel mai reprezentativ proiect realizat in 2011 si sa-l inscrie in competitie pentru sansa la marele premiu si la recunoastere publica.  Nu au fost omisi insa nici cei tineri, pentru Insign Awards Galeriile Noblesse creand o sectiune dedicata exclusiv lor. Astfel, aspirantilor la o cariera in sfera designului interior li s-a oferit posibilitatea de a-si promova proiectele create in 2011 in cadrul competitiei, pentru un premiu consistent si posibilitatea cooptarii in echipa de designeri a Galeriilor Noblesse.

 

Rafinamentul galei ce a avut loc miercuri, 22 februarie 2012, in club Vault din capitala,  precum si premiile consistente ce au constat intr-o excursie in Italia desfasurata in  luna mai, abonamente pe un an la revista Domus  si recunoasterea financiara, i-au facut pe cei mai talentati  designeri de interior romani sa isi invinga cu greu emotiile la aflarea rezultatelor.

 

Castigatorii competitiei Insign Awards 2011, la cele doua categorii sunt urmatorii:

a)      Categoria senior designer
1.  4A Studio – Casa clasica

  1. Adam Alexandru – Casa moderna

2. Rosioara Magdalena – Casa

  1. Nicolau Iulian & Laura Balan – Horeca

 

b)     Categoria Young Artist

  1. Ancu Magdalena – Casa
  2. Oprescu Mirona – Horeca
  3. Arh. Collavini Sergiu – Casa
  4.  Popa Vlad – tot locul 3

 

Concursul Insign Awards isi propune ca in fiecare an sa promoveze si sa premieze cele mai interesante proiecte de design interior si astfel  evenimentul sa devina un punct de referinta in agenda designerilor si arhitectilor din Romania.

 

LoredanaPreda, General Manager Galeriile Noblesse declara aseara in cadrul evenimentului de premiere a castiatorilor: “Asa cum ne-am propus din momentul lansarii Insign, continuam initiativa de a promova designul in toate formele sale. Insign Awards este o competitie prin care dorim sa aratam aprecierea fata de designerii si arhitectii romani si proiectele pe care le realizeaza. Vrem totodata sa sustinem tanara generatie  printr-o sectiune speciala pe care o lansam în cadrul acestui concurs. Suntem siguri ca Insign Awards va atrage cele mai interesante si creative interioare si va deveni, in fiecare an, un reper important in calendarul specialistilor din domeniu, dar si o traditie in aria evenimentelor pe care le promovam.”

Designerii se pot inscrie si in 2012 in competitie prin intermediul celui mai reprezentativ proiect de amenajare interioara realizat anul acesta, indiferent de stilul abordat.

Toti cei care doresc sa participe la concurs se pot inscrie pe site-ul www.insign.ro, timp de o luna, incepand cu 1 septembrie 2012.

 

 Despre Galeriile Noblesse si  Studio Insign

 

Studio Insign  este platforma prin care Galeriile Noblesse pune la dispozitie clientilor sai un loc de intalnire virtuala cu cei mai buni designeri. Site-ul http://www.insign.ro poate fi vizitat de toti iubitorii de design interior pentru a vizualiza ultimele colectii din domeniu. Conceptul Store InSign intregeste imaginea Galeriilor Noblesse ce s-a nascut din pasiunea pentru a realiza un spatiu cat mai original, astfel incat importanta detaliilor sa primeze in amenajarea pieselor de mobilier amplasate.

 

Pentru a fi la curent cu noile proiecte ale Galeriilor Noblesse, dar si cu noile tendinte in designul interior, puteti urmari atat pagina de  Facebook a Galeriilor Noblesse sau va puteti  abona la newsletter  pe site-ul www.galeriilenoblesse.ro.