Ecologia si gestiunea deseurilor in concurs! Eco Sud a obtinut locul I in Topul Firmelor din Bucuresti

Eco Sud s-a clasat pe primul loc in Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti, organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, cel mai valoros clasament al mediului de afaceri romanesc.
——————————————————-

“Topul Firmelor din Bucuresti”, organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti este un eveniment prestigios, cu traditie, care a ajuns anul acesta la cea de-a XVIII-a editie. Manifestarea care se bucura de aprecierea celei mai numeroase comunitati de afaceri din Romania s-a desfasurat sub deviza “CCIB premiaza managementul performant”, dat fiind faptul ca laureatii au fost alesi din randul firmelor care au reusit sa obtina performante notabile in anul 2010, un an aflat sub auspicii nefavorabile datorita crizei economice.
Identificarea performantelor si alcatuirea efectiva a Topului Cameral s-a bazat pe criterii complexe, capabile sa evidentieze managementul orientat catre performanta: cele mai importante punctaje s-au acordat pentru cifra de afaceri sau rata profitului obtinut, dar si pentru eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat sau a efortului de dezvoltare.
Eco Sud s-a clasat pe primul loc in Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti, pentru domeniul de activitate „Servicii”, la categoria „Intreprinderi mijlocii” din clasa „Colectarea deseurilor nepericuloase”. Trofeul si diploma obtinute consolideaza pozitia companiei pe piata romaneasca drept companie de succes, care a avut realizari deosebite in domeniul managementului deseurilor in anul precedent.

„Clasamentul realizat de Camera de Comert si Industrie este firesc pentru comunitatea de afaceri, deoarece raspunde nevoii de identificare si promovare a valorilor reale. Premiul obtinut onoreaza compania Eco Sud si marcheaza cei peste 10 ani de experienta in crearea unui sistem durabil de gestionare a deseurilor, cu atat mai mult cu cat aceasta realizare deosebita este obtinuta pentru activitatea companiei intr-un an marcat inca de instabilitate economica.”

Eco Sud s-a remarcat, ca si in anii precedenti, datorita ambitiilor sale de dezvoltare durabila, cladite pe promovarea tehnologiilor de reducere a deseurilor si pe crearea de servicii de eliminare a deseurilor mai sigure si eficiente.
Asumandu-si integral angajamentul pentru calitatea serviciilor, prin investitii directe in imbunatatirea procesului tehnologic al celor 2 depozite coordonate (Vidra – Municipiul Bucuresti si Mofleni – Municipiul Craiova), compania a integrat profesionalismul, inovatia si grija fata de mediu in politica sa de management.