Eco Sud sustine educatia timpurie in spiritul ecologismului prin parteneriatul la conceptul „Ora de Ecologie”

Eco Sud participa in calitate de partener la proiectul „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informatie, Actiune”, proiect ce presupune lansarea unui nou concept, „Ora de Ecologie”, dedicat elevilor bucuresteni si din municipiul Ilfov care invata in clasele I-VIII.

Proiectul „Ora de Ecologie” va fi lansat in cadrul Romenvirotec 2011, la standul special amenajat „Micul Ecologist” si se va bucura de participarea a cate 3 clase de elevi pe zi din scolile din Bucuresti si judetul Ilfov in perioada 10-11 martie.
Obiectivul sustinut de Eco Sud este constientizarea importantei mediului inconjurator si a protejarii acestuia inca de la varste fragede.
In cele doua etape de derulare a proiectului „Ora de Ecologie”, 15 martie-15 iunie 2011 si 15 septembrie – 1 decembrie 2011, copiii din cele 14 scoli desemnate vor putea lua parte la numeroase activitati educative si distractive in scop ecologic, sub indrumarea voluntarilor din partea ONG-urilor si a profesorilor. „Profesori” le vor fi personalitati publice consacrate pentru implicarea de-a lungul anilor in activitati de protectie a mediului care le vor supune discutiei aspecte precum colectarea selectiva a deseurilor in scoli, importanta protejarii mediului si recuperarea resurselor necesare vietii.

„Temeiul constituirii comportamentului viitorului cetatean responsabil, in spiritul valorilor ecologice europene este educatia timpurie sustinuta. ”, afirma Roxana Manea, Director de Calitate Eco Sud

Despre Eco Sud SRL

Incepand cu anul 2001, EcoSud este un important furnizor de solutii integrate de mediu, destinate depozitarii si eliminarii deseurilor menajere solide si asimilabile, atat urbane, cat si industriale. Prin cele doua depozite ecologice (Depozitul Ecologic de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Vidra care deserveste municipiul Bucuresti si localitatile invecinate si Depozitul Ecologic Regional de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Mofleni pentru municipiul Craiova si judetul Dolj, Eco Sud isi consolideaza pozitia drept companie dedicata excelentei in servicii si responsabilitatii fata de mediul inconjurator.