Eco Sud, partener oficial in cadrul Conferintei „Managementul Deseurilor – Noutati in Reglementarile legislative la nivel national si european”

Eco Sud participa in calitate de partener la proiectul „EcoAtitudine =  Responsabilitate, Informatie, Actiune”, proiect ce presupune realizarea a 4 conferinte in cadrul celor mai importante evenimente expozitionale din domeniul protectiei mediului din anul 2011.

In cadrul acestui proiect, Eco Sud isi asuma statutul de partener oficial al Conferintei „Managementul Deseurilor – Noutati in reglementarile legislative la nivel national si european” din 10 martie ce are loc la complexul expozitional Romexpo. Conferinta va reprezenta debutul intregului proiect EcoAtitudine si se va desfasura in cadrul expozitiei internationale de tehnologii si echipamente de protectie a mediului, reciclare, materii prime secundare si energii alternative, Romenvirotec 2011 (10-13 martie 2001).

Asumandu-si rolul de prezervare a mediului inconjurator, compania Eco Sud sustine campania de educatie ecologica si mediu, prin dezbaterea in cadrul conferintei a recentei evolutii economice ce genereaza efecte negative in managementul deseurilor. Eco Sud adera astfel la scopul principal al proiectului: informarea corecta a cetateanului de rand, a agentilor economici din mediul privat, a reprezentantilor administratiei publice si a celor implicati in procesul educational asupra reglementarilor din domeniul protectiei mediului.

Despre Eco Sud SRL

 

Incepand cu anul 2001, EcoSud este un important furnizor de solutii integrate de mediu, destinate depozitarii si eliminarii deseurilor menajere solide si asimilabile, atat urbane, cat si industriale. Prin cele doua depozite ecologice (Depozitul Ecologic de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Vidra care deserveste municipiul Bucuresti si localitatile invecinate si Depozitul Ecologic Regional de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Mofleni pentru municipiul Craiova si judetul Dolj, Eco Sud isi consolideaza pozitia drept companie  dedicata excelentei in servicii si responsabilitatii fata de mediul inconjurator.