Eco Sud intampina primavara cu un website nou

Un design modern, o imagine completa si complexa, un model al comunicarii externe. Acestea au fost mizele proiectului www.ecosud.ro, prin care compania Eco Sud isi lanseaza imaginea in mediul online.

In scopul imbunatatirii comunicarii cu partenerii sai si, mai ales, ca urmare a adoptarii unei politici transparente in relatia cu reprezentantii mass-media, Eco Sud expune in website-ul sau informatii esentiale despre companie si despre serviciile oferite prin cele doua depozite de deseuri ecologice din Vidra si Mofleni. In plus, sub forma planurilor de dezvoltare durabila sunt descrise aici doua dintre cele mai importante proiecte ale companiei: sistemul de epurare levigat si sistemul de colectare biogaz.

„Website-ul www.ecosud.ro nu este doar o „carte de vizita” electronica, ci serveste unei nevoi de comunicare primordiale a companiei – aceea de a impartasi tuturor celor interesati ca Eco Sud isi asuma raspunderea pentru intreg procesul de management al deseurilor solide si isi ia angajamentul sa recupereze astfel resurse valoroase si necesare vietii.”

In crearea website-ului www.ecosud.ro, accentul a fost pus pe simplitate si o interfata usor de utilizat. Accesul usor la informatie fiind regula de baza, varianta in limba engleza serveste aceluiasi scop – posibilitatea de a oferi o imagine clara cu privire la compania Eco Sud, precum si la activitatea pe care aceasta o desfasoara.

Despre Eco Sud SRL
Incepand cu anul 2001, EcoSud este un important furnizor de solutii integrate de mediu, destinate depozitarii si eliminarii deseurilor menajere solide si asimilabile, atat urbane, cat si industriale. Prin cele doua depozite ecologice (Depozitul Ecologic de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Vidra care deserveste municipiul Bucuresti si localitatile invecinate si Depozitul Ecologic Regional de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Mofleni pentru municipiul Craiova si judetul Dolj, Eco Sud isi consolideaza pozitia drept companie dedicata excelentei in servicii si responsabilitatii fata de mediul inconjurator.