Eco Sud de serviciu la “Curatenia de primavara in Sectorul 4”

14 mai, Parcul Vacaresti, Bucuresti

Proiectul “Pentru o Romanie Curata!” debuteaza in 14 mai 2011 cu actiunea dedicata curateniei de primavara, in zona albiei Lacului Vacaresti din Sectorul 4. Campania de educare si de motivare a tinerei generatii bucurestene de a acorda interesul cuvenit ingrijirii spatiului public se doreste a fi un program-pilot pentru viitoarele actiuni care se vor desfasura in toata tara.

100 de voluntari ai Clubului Ecologist Roman, precum si alti reprezentanti ai liceelor si scolilor din Sectorul 4, Bucuresti isi vor afirma spiritul de echipa prin colectarea selectiva a deseurilor din Parcul Vacaresti si plantarea de copaci pentru refacerea spatiului verde. La actiunea de salubrizare si igienizare vor participa si cetatenii, rezidenti ai zonei Vacaresti. Obiectivele principale ale acestei manifestari sunt educatia tinerilor in directia respectului fata de mediu si stabilirea unui etalon de comportament etic in ceea ce priveste sanatatea si stilul de viata al bucurestenilor.

Eco Sud a raspuns prompt la invitatia de parteneriat lansata de initiatorii proiectului “Pentru o Romanie Curata!”, Primaria Sectorului 4, in colaborare cu Clubul Ecologist Roman si Asociatia Forta Civica, din dorinta de implicare activa in proiecte si actiuni care sprijina si impulsioneaza dezvoltarea unei societati educate si a unui mediu sanatos. Eco Sud va sustine proiectul prin depozitarea gratuita a deseurilor colectate in urma actiunii din 14 mai in cadrul Depozitului Ecologic de la Vidra.

“Pentru Eco Sud, implicarea comunitatii locale intr-un efort comun de conservare si valorificare a spatiilor noastre publice reprezinta reusita deplina a acestui eveniment. Intretinerea peisajului urban constituie o prioritate in cadrul afirmarii capitalei la nivel european.”

Despre Eco Sud SRL

Incepand cu anul 2001, Eco Sud este un important furnizor de solutii integrate de mediu, destinate depozitarii si eliminarii deseurilor menajere solide si asimilabile, atat urbane, cat si industriale. Prin cele doua depozite ecologice (Depozitul Ecologic de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Vidra care deserveste municipiul Bucuresti si localitatile invecinate si Depozitul Ecologic Regional de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Mofleni pentru municipiul Craiova si judetul Dolj), Eco Sud isi consolideaza pozitia drept companie dedicata excelentei in servicii si responsabilitatii fata de mediul inconjurator.