Eco Sud continuă campania de ajutorare în judeţul Ilfov

Comunicat de presă
BucureÅŸti, 13.02.2012

La sfârşitul săptămânii trecute, căderile masive de zăpadă şi viscolul puternic au făcut ca drumurile din judeţul Ilfov să devină inaccesibile traficului, iar comunităţile să întâmpine dificultăţi în procurarea celor necesare.
Drept urmare, în data de 8 februarie, Eco Sud a demarat o campanie de ajutorare a persoanelor blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare în judeţul Ilfov, prin sprijinul oferit în degajarea accesului în Comunele Vidra şi Jilava.

Eco Sud şi-a oferit sprijinul comunităţilor din vecinătatea Depozitului ecologic Vidra, prin mobilizarea utilajelor proprii, încărcătoare frontale şi buldo-escavatoare, în scopul dezăpezirii străzilor principale ale Comunei Vidra, dar şi a gospodăriilor cetăţenilor din Vidra care au avut nevoie de ajutor în îndepărtarea troienelor.
De asemenea, compania a răspuns prompt solicitării oficialilor Primăriei Jilava şi a donat motorină, pentru ca primăria să o folosească pentru utilajele de dezăpezire comunale.

În plus, drumul de acces de la centura capitalei la Depozitul ecologic Vidra este în permanenţă curăţat cu utilajele Eco Sud, asigurând accesul maşinilor de transport deşeuri la depozit şi menţinând un flux constant al acestora pe perioada vremii nefavorabile.

Date fiind atenţionările meteorologice pentru zilele următoare, solidaritatea va fi cuvântul de ordine pentru Eco Sud; compania va continua cu toate mijloacele de care dispune, să dea o mână de ajutor autorităţilor şi cetăţenilor ilfoveni în scopul degajării zonelor afectate de înzăpeziri, viscol şi ger.

www.ecosud.ro