ECO SUD alături de craioveni, la cea de-a XV-a ediţie a Zilelor Craiovei!

Comunicat de presă,
Craiova, 24.10
Craiova se pregăteşte de sărbătoare! Incepând cu marţi, 25 octombrie şi până duminică 30 octombrie, se va desfăşura cea de-a XV-a ediţie a Zilelor Craiovei, evenimentul anual de cultură şi divertisment cel mai aşteptat de locuitorii din Bănie. Sărbătoarea oraşului este susţinută şi în acest an de Eco Sud, care se dedică prin numeroase proiecte de sponsorizare comunităţilor în care activează.
Craiovenilor li se va oferi un regal al spectacolelor: de teatru, de revistă ÅŸi de balet, de muzică uÅŸoară ÅŸi spectacole folclorice, manifestări pentru copii, one man show-uri, concerte simfonice ÅŸi lirice , în care aceÅŸtia îi vor putea revedea pe unii dintre cei mai valoroÅŸi artiÅŸti ai momentului ÅŸi pe cei mai renumiÅ£i interpreÅ£i. Spectacolele pregătite pentru craioveni se vor desfăşura la instituÅ£ii de cultură precum Teatrul NaÅ£ional “Marin Sorescu”, Teatrul Liric “Elena Teodorini”, Filarmonica “Oltenia”, de unde biletele se vor procura la preÅ£uri simbolice.
“Zilele Municipiului reprezintă un prilej de sărbătoare şi pentru Eco Sud, de aceea sprijinim evenimentele culturale şi educative din Craiova şi răspundem de fiecare dată pozitiv la oportunitatea de a crea o relaţie pe termen lung între compania noastra şi comunitate.”
Eco Sud este un important furnizor de soluţii integrate de mediu, destinate depozitării şi eliminării deşeurilor menajere urbane şi industriale şi de 6 ani în slujba comunităţii doljene, prin Depozitul Ecologic Regional Mofleni.
Existenţa Depozitului Ecologic Mofleni are un impact general pozitiv asupra locuitorilor din municipiul Craiova prin asumarea utilizării celor mai performante tehnologii în scopul dezvoltării durabile, ceea ce conduce la creşterea confortului şi a calităţii vieţii cetăţenilor.

Irina Cuţurescu
Specialist relatii publice Eco Sud