Eco-style.ro va lansa primul catalog romanesc de servicii/produse eco

Website-ul www.eco-style.ro s-a lansat zilele acestea si promite a fii unul dintre cele mai eco friendly site-uri romanesti in care se vor putea gasi atat o lista a ofertantilor de produse si servicii ecologice din Romania, cat si informatii utile pentru adoptarea unui stil de viata prietenos cu mediul.

Bucuresti, Romania, Octombrie 2011 – EcoStyle invita ofertantii de produse si servicii eco sa se inscrie in catalog!

Pornind de la premisa ca fiecare dintre noi poate contribui la bunastarea mediului inconjurator, www.eco-style.ro doreste sa ofere o gama larga de informatii pentru un stil de viata eco.

De aceea se vor pune la dispozitia utilizatorilor informatii gratuite cu privire la alimentatie, vestimentatie, casa si gradina, educatie ecologica s.a. pe langa acestea, site-ul va gazdui o lista detaliata a producatorilor si ofertantilor de servicii ecologice in care orice companie care se dovedeste a fii ,,verde” se poate inscrie la cerere. ONG-urile pot fi incluse gratuit in catalogul eco-style.ro in cazul in care se doreste acest lucru.
In perioada ce urmeaza, www.eco-style.ro va invita iubitorii de natura si protectie e mediului sa participe atat la concursurile variate cu premii exclusiv eco, cat si sa utilizeze resursele de pe site pentru a contribui sa salvarea planetei.

 

Website-ul se afla sub patronajul Ecostyle Green Life S.R.L., companie tanara si motivata in a inspira romanii sa aleaga alternativele eco friendly.
Silvia Ghioc, administratorul companiei EcoStyle Green Life S.R.L., afirma ca viziunea www.eco-style.ro este de “a deveni furnizorul numarul unu de informatii si servicii eco in Romania asupra unui stil de viata ecologic, care sa reduca impactul fiecarei persoane asupra mediului inconjurator.”

Contact:
Silvia Ghioc, administrator
E-mail: Office@eco-style.ro
Tel. 0746 061 806
www.eco-style.ro