Echipamente medicale distribuite de firmele din Bucuresti

echipamente medicaleBucurestiul nu este doar capitala Romaniei, ci si locul in care activeaza cele mai multe firme de echipamente medicale. Ofertele acestora sunt destul de variate, segmentate in functie de specificul ficareia.

In functie de echipamentele medicale pe care doresti sa le achizitionezi exista companii care te pot ajuta cu informatii detaliate, dar si recomandari despre viitoarele achizitii.

Cele mai cumparate echipamente medicale

Analizand categoria celor mai cumparate echipamente medicale, in topul vanzarilor intalnim analizoarele, fie ca vorbim despre cele de hematologie, biochimie sau imunologie. Acestea sunt extreme de importante in orice tip de cabinet medical, deoarece pot analiza aproape orice tip de proba in mai putin de un minut, timp in care pot extrage informatii despre aproximativ 50 de parametrii.

Ecografele si radiografele, fac parte si ele din categoria celor mai cumparate echipamente medicale, acestea sunt specifice cabinetelor de ginecologie sau ortopedie. Chiar daca nu sunt echipamente medicale care necesita o reinnoire constanta, tehnologia aplicata in ultima perioada asupra acestor echipamente a dus la o imbunatatire considerabila a imaginilor rezultate.

Alegerea firmei de echipamente medicale

Multe din firmele de echipamente medicale din Bucuresti au website-uri de prezentare unde poate fi vizualizata intreaga gama de produse, dar si alte informatii importante legate de companie.

Nu este necesar sa alegi o firma specializata in vanzarea unui anumit tip de echipament medical, ci poti sa alegi o companie care are o gama completa de echipamente care iti permite sa ai o perspectiva mult mai larga asupra evolutiei.

Costul echipamentelor medicale poate sa fie foarte mare in unele cazuri, tocmai de aceea, majoritatea furnizorilor de echipamente medicale din Bucuresti propun diferite programe de parteneriat care aduc beneficii de ambele parti.

Cele mai frecvent intalnite programe de parteneriat sunt cele care au la baza esalonarea costurilor lunar, la fel ca in cazul unui credit, insa fara interventia unei institutii bancare, sau programele prin care pot fi obtinute reduceri, in functie de volumul comandat.