EchipamentMilitar.ro vă prezintă două modele de binocluri, Binoclu Nikon SportLite 10x25DCF si Nikon EDG 10×42 DCF, care va vor oferi posibilitatea de a depăşi barierele de cunoastere a ochiului liber

13.07.2011.- EchipamentMilitar.ro vă prezintă o gama de binocluri Nikon de la cele mai accesibile la cele mai sofisticate, pe care le puteti achizitiona din showroomul EchipamentMilitar.ro sau prin comanda online pe acelasi site, totodată daca doriti un alt model de binoclu, luneta terestra/ de vanatoare, telemetru din aceasta gama le puteti gasi pe siteul menţionat anterior.
Inaccesibilitatea devine accesibilă prin emblema Nikon cu ajutorul EchipamentMilitar.ro atât din punct de vedere al preturilor dar si a performantei aparaturii, de aceea va voi prezenta doua dintre modelele cele mai semnificative pe baza celor doua criterii alese.
Asadar, daca doriti ca binoclul dvs. sa coste foarte putin dar sa va ajute sa va bucurati de tot ceea ce pana acum era inaccesibil cu ochiul liber Binoclu Nikon SportLite 10x25DCF Negru sau Argintiu cu diametru de 25 mm si cu factor de marire de 10x la pretul de 249.00 RON cu tva inclus este cu siguranta modelul de care aveti nevoie, dar daca patrunderea in tainele naturii este un domeniu pe care doriti sa-l explorati cu mult tact si cu mai multa precizie chiar ÅŸi in apă, atunci aveti nevoie de un binoclu Nikon EDG 10×42 DCF de o performanta remarcabilă care include tot ceea ce si-ar putea dori un cunoscător. Acesta este un exemplar de top cu ergonomie superioară, lentilă obiectiv cu diametru de 42 mm, factor de mărire de 10x ÅŸi renumita sticlă ED de la Nikon pentru contrast ÅŸi rezoluÅ£ie fără precedent, prisma cu acoperire dielectrica multi-strat cu grad ridicat de reflexie si obiectivul cu acoperire avansata multi-strat se combina pentru a asigura capacitati superioare de transmitere a luminii si imagini clare, de inalta rezolutie si contrast deosebit chiar si in lumina scazuta. Curbarea campului este minimizata de sistemul de aplatizare a campului de care dispune obiectivul si care asigura calitate superioara a imaginii pana la periferia obiectivului. Butonul de focalizare mare si usor de utilizat acopera butonul de ajustare a dioptriei, lucru care previne modificarea neintentionata a setarii dioptriei. Extrem de portabil si durabil, acest binoclu rezistent la apa si fara aburire este ideal pentru drumetii si admirarea naturii. Fie ca sunteti la mare sau la munte sau in oricare alt loc in care fascinatia va indeamna sa treceti dincolo de aparentele pe care vi le ofera ochiul liber, cu ajutorul acestor dispositive veÅ£i beneficia cu siguranta de un plus de cunoastere si senzatie prin intermediul imaginilor nebanuite pe care vi le ofera. Daca vreti sa vă simtiti un zeu in fiecare zi, atotputernic si atotstiutor atunci nu uita ca instrumentul de bază este binoclul garantat de Nikon si EchipamentMilitar.ro
Pentru orice informatii suplimentare despre produsele si serviciile noastre care cuprind o gama mult mai larga decat cele prezentate, nu ezitati sa ne vizitati:
Site: www.EchipamentMilitar.ro
Tel.: 075AIRSOFT (0752.477.638)
021-242 00 29
e-mail: office@echipamentmilitar.ro
blog :www.echipamentmilitar.ro/blog/